Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

POČASTITE SE ČISTIM LUKSUZOM: KENZOKI BELLE DE JOUR

Jedna od najluksuznijih i najekstravagantnijih kozmetičkih linija današnjice je Kenzoki Belle de Jour počevši od minimalističkog bijelog pakiranja, preko fantastičnog mirisa do odlične teksture proizvoda i prekrasnog osjećaja na koži nakon aplikacije.

 

Svojoj liniji dodali su najnoviji proizvod Belle de Jour Serum de Lotus Blanc (White Lotus) koji će vas oduševiti svojim mirisom, a vjerujemo i rezultatima na koži. Osnovni sastojak ovog seruma je bijeli lotos od davnina poznat kroz povijest Azije kao sveti cvijet, a sada s dokazanim djelovanjem protiv slobodnih radikala kao i smirujućim svojstvima. Miris ovog proizvoda djeluje opuštajuće, a struktura mu je svilenkasta i lagana te se brzo upija u kožu na koju se potom nanosi Belle de Jour krema. Osim što štiti kožu do slobodnih radikala, po redovitoj upotrebi seruma koža postaje čvršća  i revitalizirana.

Osim Belle de Jour kreme i seruma, u liniji se nalaze još i Belle de Jour Masque de Lotus Blanc, maska sa pojačanim efektom bijelog lotosa koja licu daje svjež i odmoran izgled te hidratizira kožu i opušta mišiće lica i krema za područje oko očiju Belle de Jour Regard d'Ange (Belle de Jour Angel Eyes) koja obnavlja i oživljava konture očiju, smanjuje tamne krugove i podočnjake te reducira štetu koja nastaje djelovanjem hormona stresa kortizola.

Upotreba proizvoda iz linije Kenzoki Belle de Jour je jedno nesvakidašnje iskustvo koje blagotvorno djeluje ne samo na kožu lica, već  zbog svog opuštajućeg mirisa i na psihu žene, poput dana provedenog u wellness centru. Pa zašto to ne imati svakoga dana u vlastitoj kupaonici?

(Preporučena cijena Kenzoki Belle de Jour seruma je 835 kn.)

Tags: kenzoki

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa POČASTITE SE ČISTIM LUKSUZOM: KENZOKI BELLE DE JOUR