Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Poliklinka Bagatin: Nova kampanja za njegu lica

poliklinika-bagatin

U novim prostorima Poliklinke Bagatin u Green Gold centru u Zagrebu predstavljena je nova kampanja za njegu lice čije su tri muze Ana Begić, Daniela Trbović i Ecija Ojdanić.

One su idealan primjer žena koje vode brigu o svom licu usprkos ubrzanoj i stresnoj životnoj svakodnevnici. Tim specijalista Poliklinike Bagatin odabrao je individualne tretmane za njihove potrebe. Za Anu Begić odabran je tretman Cellucur Hydro Balance, tretman koji dubinski hrani kožu te vraća vlagu u potkožje. Cellucur tretmani najčešće su namijenjeni suhoj, oštećenoj i problematičnoj koži lica. Daniela Trbović odlučila se za Reviderm Manager tretman koji je idealan za one koji su zaokupirani obvezama, nemaju puno vremena i zahtijevaju intenzivan tretman u što kraćem vremenu. Reviderm tretmani učinkovite čiste i njeguju kožu lica, uklanjaju znakove starenja te dubinski vraćaju vlagu u potkožje. Za Eciju Ojdanić specijalistice su odabrale Premium tretman iz Reviderm 4D linije koja osim što hrani, njeguje i obnavlja ima i onaj 4. segment, a to je zaustavljanje vremena. Ovaj tretman u kombinaciji s Med Visage tretmanom, popularno nazvanim 'nekirurški face lifting' pruža izvanredne rezultate u borbi protiv znakova starenja.

poliklinika-bagatin

Besprijekoran ten san je mnogih no rijetki su oni kojima je priroda to podarila. Za lice kože bitna je njega, no treba pripaziti na to da su prilagođeni vašem tipu kože. Uz ubrzanu svakodnevicu teško je napraviti sve one korake koji su potrebni kako bi zablistali i sačuvali kožu što čvršćom i mlađom. Ipak, postoje tretmani koji to mogu napraviti puno brže i efikasnije. U Poliklinici Bagatin svaki tretman lica započinje profesionalnom analizom kože lica, nastavlja se odabirom odgovarajućeg tretmana iz palete od preko 40 tretmana te preporukom kućne njege. Za vrijeme analize specijalist u Poliklinici Bagatin kompjuterski određuje tip kože, stupanj vlažnosti te na temelju rezultata odabire tretman i preparate s kojima će tretirati i njegovati kožu.

poliklinika-bagatin-tretman-lica-reviderm

Također, dermatološkim pregledom i odgovarajućim liječenjima mogu sve vaše probleme kože lica i tijela, uzrokovane bilo kojim vanjskim ili unutarnjim faktorima, ukloniti ili ublažiti. Najčešći problemi kože lica, pogotovo nakon dugotrajnog izlaganja suncu, su hiperpigmentacijske mrlje, akne, suha koža i pojava bora. Povratak s ljetovanja zato je pravo vrijeme za dubinsko čišćenje i regeneraciju kože lica. U Poliklinici Bagatin postoji nekoliko metoda liječenja i tretiranja navedenih problema. Mezoterapija, kemijski peeling i tretman dermapenom idealni su za rješavanje problematika poput hiperpigmentacije i akni, dok će dermalni fileri, Botox i Anti-Age tretman R² učinkovito ukloniti bore, vratiti tonus i elastičnost koži te zaustaviti proces starenja.

poliklinika-bagatin-tretman-lica-reviderm

Mikrodermoabrazija kao temelj svakog tretmana

Čišćenje lica najvažniji je korak u njezi kože jer je ono neophodno za njeno zdravlje. Svaki tretman u Poliklinici Bagatin započinje dubinskim čišćenjem, odnosno Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazijom, koja pomoću toka kristala aluminijevog oksida, nježno i bezbolno, na kontroliran način, odstranjuje rožnati sloj kože. Nakon ovog ciljanog uklanjanja mrtvih stanica stimulira se rast novih kožnih stanica u bazalnom sloju kože. Nove stanice potom migriraju u gornje slojeve, postupno obnavljajući oštećeno tkivo. Mikrodermoabrazija u rukama nestručnih osoba može nanijeti veliku štetu koži te je potrebno dobro obratiti pozornost na stručnu obuku osobe koja vam radi tretman.

poliklinika-bagatin-tretman-lica-reviderm

Reviderm dermokozmetika

Kako bi rezultati bili još bolji i dugotrajniji uz sve tretmane specijalistice Poliklinike Bagatin preporučuju Reviderm dermokozmetiku za kućnu njegu. Reviderm je sustav za njegu kože koji dolazi iz Njemačke i temelji se na najnovijim istraživanjima moderne dermatologije i kozmetologije. Vlastiti mehanizmi zaštite kože se uz pomoć Reviderm dermokozmetike jače aktiviraju te reagiraju brže. Na taj način prirodni procesi regeneracije kože se stimuliraju te se proces starenja usporava. Ambasadorice Poliklinike Bagatin poslušale su savjete stručnjaka iz Poliklinike Bagatin, a rezultati se zaista mogu vidjeti na njihovim licima.

poliklinika-bagatin-tretman-lica-reviderm

Tags: poliklinika, bagatin, reviderm

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Poliklinka Bagatin: Nova kampanja za njegu lica