Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

POMLADITE LICE S NOVIM OTKRIĆIMA IZ STRIVECTINA

StriVectin je američka kozmetička marka koja već dugi niz godina uspješno promovira inovacije u njezi kože. Kod nas se ekskluzivno prodaje samo u parfumerijama Sephora. Iz njihovih laboratorija stiže najnovije čudo za facelifting lica koje obećava rezulatate u 8 tjedana primjene - StriVectin-TL Face serum i duo krema StriVectin-TL Tightening and Sculpting Face and Neck Cream.

Ovi proizvodi odmah popravljaju gubitak definicije kontura lica i daju dugotrajan učvršćujući efekt kože. Iz tjedna u tjedan, koža lica i vrata dobiva na tonusu, a konture lica su transformirane uz pomoć utjecaja botaničkih učvrščivaća koji sadrže peptide (stimulatore kolagena) i patentirani Niacin NIA 114.

 

Činjenica je da se s godinama pojavljuje nedostatak čvrstoće. Tijekom godina, nekad utegnuta koža počinje visiti, dobivati bore, gubi na podatnosti i elastičnosti. StriVectinova tri-tehnologija zateže, jača i učvršćuje kožu s momentalnim i dugoročnim rezultatima:

  • Instant efekti: botanički učvrščivaći prolaze kroz površinu kože i odmah popravljaju njezinu podatnost, čvrstoću i definiciju.
  • Dugoročni efekti: ekskluzivna mješavina zatezača kože i peptida djeluju na stimuliranje  produkcije kolagena i poboljšavaju elastičnost kože, te istodobno jačaju potporno tkivo i strukturu kože.
  • Produženi efekti: molekule NIA 114 pojačavaju barijeru kože kako bi optimizirali sintezu kolagena, vratili čvrstoću koži i transformirali konture lica.

Rezultati su vidljivi za 8 tjedana redovite primjene – koža je ojačana i s vidljivim tonusom, a konture lica su redefinirane. Prema istraživanjima provedenima na 33 žene, nakon 8 tjedana redovite primjene StriVectin-TL Face Seruma dva puta dnevno, primijećeno je da je kod 81% žena lice imalo vidljivo bolji tonus, 72% je primijetila da im je koža bila vidljivo podatnija, a 69% kaže da im koža izgleda mlađe.

Prema istraživanjima na 33 žene, nakon 8 tjedana redovite primjene kreme StriVectin-TL Tightening and Sculpting Face dva puta dnevno, primijećeno je je da kod 77% žena konture lica i vrata su bile vidljivo čvršće, boljeg tonusa, koža je bila vidljivo podatnija i izgledala je mlađe.

StriVectin-TL Face Serum je lagane gel-krema strukture i nanosi se ujutro i navečer na očišćenu kožu prije kreme. Umasirava se u kožu laganim kružnim pokretima dok se potpuno ne upije.

StriVectin-TL Tightening and Sculpting Face and Neck Cream sadrži koncentrirane sastojke i nanosi se ujutro i navečer na kožu lica i vrata. Za najbolje rezultate najbolje ju je koristiti po nanošenju StriVectin-TL Face Seruma.

Maloprodajna cijena kreme je 433 kn, a seruma 590 kn.

 

Tags: serum, njega, strivectin-tl, facelifting, sephora, učvršćivanje, lifting, zatezanje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa POMLADITE LICE S NOVIM OTKRIĆIMA IZ STRIVECTINA