Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Popravite znakove starosti na području oko očiju: Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Serum Infusion

estee-lauder-anr-eye-serum-infusion

Estée Lauder nastavlja razvijati svoju liniju Advanced Night Repair, a nedavno ju je proširila i sa serumom namijenjenim za osjetljivo područje oko očiju - Advanced Night Repair Eye Serum Infusion.

Advanced Night Repair Eye Serum Infusion prvi je Estée Lauder serum koji je posebno namijenjen za područje oko očiju. Odlikuje ga hidratantnosti i lagana tekstura te se brzo se upija.

estee-lauder-anr-eye-serum-infusion

Smanjuje pojavu prijevremenih znakova starenja kao što su linije i bore, natečenost, tamni podočnjaci i dehidracija. Napredna tehnologija pomaže spriječiti do 100% oštećenja uzrokovanih štetnim djelovanjem ozona, a može se koristiti samostalno ili prije kreme za područje oko očiju za izražene znakove starenja.

Tri svojstva Advanced Night Repair Eye Serum Infusion su popravak, prevencija i hidratacija. Osim što drastično smanjuje sve vidljive znakove starenja na području oko očiju (popravak), pomaže spriječiti pojavu budućih oštećenja i prijevremenih znakova starenja (prevencija) te zadržava vlagu u koži i stvara optimalno okruženje za obnovu (hidratacija).

Advanced Night Repair Eye Serum Infusion je dostupan u Mueller parfumerijama po cijeni od 547 kn (15 ml).

 

Tags: estée, lauder, serum, oči

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Popravite znakove starosti na području oko očiju: Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Serum Infusion