Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Poseban užitak tuširanja: Adria SPA gel-pjene za tuširanje

adria-spa-gel-pjene-za-tusiranje

Adria SPA linija je za njegu tijela s mediteranskim štihom. A jedan od proizvoda u liniji su inovativne gel-pjene za tuširanje.

Adria SPA gel-pjene za tuširanje jedinstvene su na tržištu. Inovativna aerosol tehnologija pretvara malu količinu gela u pjenastu senzaciju. Pjena je izuzetno bogata i nježna, njeguje i hidratizira te je namijenjena svim vrstama kože.

Mala količina u dodiru s vodom stvara bogatu, njegujuću pjenu, a kompleks eteričnih i hranjivih ulja aktivno njeguju kožu.

Gel-pjene za tuširanje dostupne su u 3 kombinacije mirisa - limunska trava/naranča, limun/smilje i lavanda/maslina. Limunska trava i naranča energiziraju i potiču cirkulaciju. Kombinacija djeluju lipolitično na potkožno masno tkivo, podiže raspoloženje, povećava koncentraciju te smanjuje stres. Limun i smilje podižu raspoloženje i poboljšavaju tonus kože. Smilje djeluje i protiv bora te pospješuje regeneraciju kože. Lavanda i maslina opuštaju i njeguju, a kombinacija umiruje kožu i hrani je.

Tri Adria SPA mediteranska mirisa pružit će vam neodoljiva SPA osjećaj prilikom svakog tuširanja. Dostupni su u dm prodavaonicama i cijena im je 39,90 kuna (200 ml).

Tags: tuširanje, adria, pjena

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Poseban užitak tuširanja: Adria SPA gel-pjene za tuširanje