Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Postignite blistavi osmjeh i besprijekorno bijele zube: Xwhite trakice za izbjeljivanje zubi

xwhite-trakice-za-izbjeljivanje-zubi

'Holivudski' blistavi osmijeh i besprijekorno bijeli zubi svačiji su san no, do sada se za savršeni osmijeh moralo izdvajati previše novaca i vremena. Od sada su i u Hrvatskoj dostupne Xwhite profesionalne trakice za izbjeljivanje zubi koje su najjednostavniji, najbezbolniji, najučinkovitiji i najsigurniji tretman u izbjeljivanju zubi koji će dati najbolje rezultate.

Profesionalne Xwhite trakice razvijene su od strane britanskih stomatologa i nude najnoviju tehnologiju u području izbjeljivanja zubi. Trakice sadrže optimalnu količinu gela za izbjeljivanje, rezultati su vidljivi unutar 4 dana, a uz jedinstvenu naprednu, ali nježnu formulu, štite od preosjetljivosti, čuvaju caklinu i izvrsno prianjanju prateći konturu zubi.

xwhite-trakice-za-izbjeljivanje-zubi

Xwhite trakice potrebno je nositi samo 20minuta dnevno u periodu od 10 dana. Patentirana formula koristi najsigurnije sastojke kako bi pomogla zadržati zube zdravima i bijelima. Za izbjeljivanje u pokretu vaše trakice možete koristiti bilo kad i bilo gdje, čak i ako ste na putu. Izvrsne su za održavanje pa možete koristiti dvije ili tri trakice na mjesečnoj bazi kako biste održali ili pojačali svoj bijeli osmijeh.

Xwhite trakice preporučuje i stomatolog Ivica Šoštarić: 'Xwhite trakice za profesionalno izbjeljivanje zuba mogu preporučiti pacijentima kao vrlo učinkovit,ekonomičan i, što je najvažnije, siguran način izbjeljivanja, kako u ordinaciji tako i kod kuće. Za razliku od ostalih načina izbjeljivanja koji mogu koštati i više tisuća kuna, s Xwhite trakicama postižu se slični rezultati, a zahvaljujući optimalnoj 6-postotnoj koncentraciji vodikovog peroksida izbjegavaju se štetne pojave kao što su preosjetljivost zubi i oštećenje gingive. Xwhite trakice optimalno su rješenje kao prvi izbor ili kao sredstvo održavanja bjeline nakon drugih tretmana profesionalnog izbjeljivanja.'

Preporučena maloprodajna cijena Xwhite profesionalnih trakica za izbjeljivanje zubi je 350 kuna.

Tags: zubi, izbjeljivanje, xwhite

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Postignite blistavi osmjeh i besprijekorno bijele zube: Xwhite trakice za izbjeljivanje zubi