Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prekrasna koža: L'Occitane božanstveni tretman za obnavljanje kože

loccitane-immortelle-bozanstveni-tretman

L’Occitaneov laboratorij je razvio tretman koji djeluje u harmoniji s prirodnim ritmom kože i pomaže joj da se obnovi. L'Occitane božanstveni tretman za obnavljanje kože se bazira na inovativnoj sinergiji eteričnog ulja immortelle/smilja vrhunske kvalitete iz Korzike, te aktivnih sastojaka iz autentičnih biljaka korzikanske makije odabranih zbog svog iznimnog obnavljajućeg djelovanja.

Božanstveni 28-dnevni tretman za obnavljanje kože sastoji se od četiri formule u praktičnim ampulama za svakodnevnu, jednokratnu uporabu. Izrazito prirodne, svilenkaste uljne teksture se brzo upijaju te trenutno opskrbljuju kožu dragocjenim aktivnim sastojcima.

loccitane-immortelle-bozanstveni-tretman

1. tjedan: NJEŽNI PILING

Odstranjuje odumrle stanice kože koje začepljuju pore. Eterično ulje tršlje potiče prirodno ljuštenje kože te djeluje kao nježni piling.

2. tjedan: HRANA I HIDRATACIJA

Pomaže jačanju novih stanica kože. Koktel napravljen od četiri biljna ulja i eteričnog ulja labdanuma (bušina) pomaže nahraniti i hidratizirati kožu.

3. tjedan: RAVNOTEŽA

Doprinosi dobrobiti i opuštenosti kože pripremajući je na zadnji korak – pomlađivanje. Eterična ulja mirte i ružmarina doprinose uspostavljanju ravnoteže i poboljšavaju izgled kože.

4. tjedan: OBNAVLJANJE

Čini kožu blistavijom i čvršćom. Sinergija eteričnih ulja mrkve, čempresa i immortelle/smilja osigurava potpuno djelovanje protiv znakova starenja.

Božanstveni 28-dnevni tretman za obnavljanje kože 28 x 1 ml je dostupan u L'occitane trgovinama po cijeni 795,10 kuna.

Tags: kože, l'occitane, tretman, obnavljanje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Prekrasna koža: L'Occitane božanstveni tretman za obnavljanje kože