Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prekrasna koža postaje još ljepša: Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush

clinique-sonic-system-purifying-cleansing-brush

Iz Cliniquea nam stiže Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush koja će promjeniti vašu kožu. Inovativna sonic četka za čišćenje lica koja zajedno s proizvodom za čišćenje lica stvara najljepšu kožu ikad.

clinique-sonic-system-purifying-cleansing-brush

Ovalno oblikovana četka s nakošenim vrhom služi za dva načina čišćenja lica - mekane bijele dlačice nježno čiste veće površine, poput obraza, a čvršće, zelene dlačice pomažu učinkovito ukloniti nečistoće, višak sebuma i odčepiti pore na teže dostupnim mjestima poput T- zone i područje uzduž vlastišta.  Sve dlačice su na vrhu zaobljene, kako bi bile izuzetno nježne za kožu.

clinique-sonic-system-purifying-cleansing-brush

Uz pomoć sonic tehnologije s visokim vibracijama, učinkovitije čisti lice od čišćenja lica prstima. Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush kožu ostavlja besprijekorno čistom kako bi se svi 3 Step proizvodi i ostali proizvodi za njegu kože bolje upili i bili učinkovitiji, a koža postala blistavija i zaglađenija.

Vodootporna je i namijenjena svim tipovima kože.

Cijena Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush je 996 kn. Svaka Sonic četka dolazi s nastavkom, četkom za koju se preporučuje zamjena svaka 3 mjeseca. Cijena nastavka je 183 kn.

Tags: čišćenje, clinique, lica, brush, sonic

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Prekrasna koža postaje još ljepša: Clinique Sonic System Purifying Cleansing Brush