Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prekrijte nepravilnosti i dajte koži zdravi sjaj: Biotherm Aquasource CC Gel

biotherm-aquasource-cc-gel

Biotherm je unutar svoje linije Aquasource lansirao Aquasource CC Gel - prvi gel za korekciju boje tena s dubinskom hidratacijom bez efekta maske.

Biotherm Aquasource CC Gel suptilno prikriva nepravilnosti boje tena bez ostavljanja neprirodnog sloja na koži, oksigenirajući je i poboljšavajući njezin tonus, uz prozračnu teksturu koja joj omogućuje da diše. Uz CC Gel koža djeluje kao suncem okupana te dobiva zdravi sjaj.

biotherm-aquasource-cc-gel

CC Gel koži pruža zdravi sjaj kao nakon vikenda provedenog u prirodi, donoseći joj 48-satnu hidrataciju, čime se povećava njezina vlažnost. Funkcija barijere kože je poboljšana, a gubitak vlage na površini kože smanjuje se za jednu trećinu.

U svrhu postizanja gelaste teksture u srcu strukture Aquasourcea koja će pružiti dubinsku hidrataciju - Biothermovi su stručnjaci koristili tehnologiju mikro-kapsula za mineralne pigmente CC Gela, uz očuvanje svježine i osjetilnih kvaliteta konzistencije gela. Nevidljive golom oku, ove se mikro-kapsule rastvaraju u kontaktu s kožom, oslobađajući čiste mineralne pigmente u cilju korekcije boje tena te pružanja prirodnog sjaja.

biotherm-aquasource-cc-gel

U srcu formule CC gela kriju se čisti mineralni pigmenti u mikro-kapsulama koji održavaju potrebnu razinu hidratacije, a gelastu teksturu čine ugodnom za kožu. Mikro-kapsule se nanošenjem rastvaraju te oslobađaju suptilne boje koje osvjetljavaju ton kože. Koža djeluje oksigenirano, dobiva zdrav sjaj i izgleda kao suncem okupana.

biotherm-aquasource-cc-gel

Na tragu učinkovitosti nagrađivane linije Aquasource, novi CC Gel donosi dubinsku i dugotrajnu hidrataciju. Povećava stupanj hidratacije s učinkom do 48 sati nakon primjene zahvaljujući ultra-hidratantnoj i osvježavajućoj gelastoj teksturi koja je obogaćena Life Planktonom s obnavljajućim, antioksidacijskim i zaglađujućim djelovanjem. Koža je zaštićena i gubitak vlage smanjuje se za 33%, čime se osnažuje funkcija barijere kože.

Leighton Meester, nova Biothermova ambasadorica, zvijezda je kampanje za Aquasource CC Gel. Zahvaljujući koži na kojoj joj sve djevojke mogu pozavidjeti, idealno odražava rezultate korištenja novog CC gela koji pruža zdrav sjaj i jednostavno transformira kožu.

Biotherm Aquasource CC Gel dostupan je u dvije univerzalne nijanse - za svijetli i srednje-svijetli ton kože, a cijena mu je 191 kunu.

Tags: biotherm, aquasource

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Prekrijte nepravilnosti i dajte koži zdravi sjaj: Biotherm Aquasource CC Gel