Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Preoblikujte i učvrstite tijelo: Biotherm Body Sculpter

biotherm-body-sculpter

Biotherm Body Sculpter gel je za mršavljenje i preoblikovanje tijela koji već neko vrijeme postoji na našem tržištu, a ove je godine predstavljena nova, poboljšana verzija ovog poznatog proizvoda.

biotherm-body-sculpter

Biotherm labaratorij je po prvi put spojio defregmentacijski aktiv sulfokarabiozu koji je nastao kombiniranjem ekstrakta crvenih algi sa više od 5% čistog kofeina koji istovremeno postižu dva vrlo važna rezultata vezana uz mršavljenje - smanjuje nakupine masti i učvršćuju kožu tijela. Osim navedenih sastojaka u Biotherm Body Sculpter gelu se nalaze i salicilna kiselina koja potiče keratolitičko djelovanje odnosno zaglađuje kožu te smanjuje efekt takozvane narančine kore, spojevi escina i ginko bilobe koji potiču mikrocirkulaciju (uklanjaju masti u tkivu)  i samim time u potpunosti preoblikuju siluetu. Rezultati su vidljivi već nakon 7 dana korištenja proizvoda na najkritičnijim točkama tijela bokovima, bedrima i struku.

Gel pruža osjećaj svježine i ni malo ne masti površinu kože te ga je preporučljivo nanositi navečer prije spavanja kada se tijelo opušta i omogućava optimalnu učinkovitost proizvoda iako je i odličan proizvod za masažu tijela. Sadrži slatkaste, cvjetne note s umirujućom bazom mošusa.

biotherm-body-sculpter

Body Sculpter je samo dio Biothermovog intenzivno režima preoblikovanja tijela koje se satoji u dvije faze - Celluli Eraser (smanjuje celulit) te Body Sculptor (preoblikovanje i učvršćivanje tijela).

Zaštitno lice Biothermove linije za njegu tijela je Filippa Hamilton, koja se svojim sportskim duhom i građom tijela pokazala kao savršen odabir za kampanju Body Sculpter. Preporučena cijena ovog proizvoda u pakiranju od 200 ml je 287 kuna.

Tags: biotherm, celulit

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Preoblikujte i učvrstite tijelo: Biotherm Body Sculpter