Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prevage dnevna hidratacija i zaštita

prevage-day-intensive-anti-aging-moisture-cream

Prevage je luksuzna kolekcija koju je lansirala Elizabeth Arden. Okarakterizirana je kao linija koja pomaže u borbi protiv starenja nedavno je lansirala novu kremu za dnevni njegu.

Nova Prevage Day Intensive Anti-aging Moisture Cream sa sastojkom Idebenone pruža koncentriranu hidrataciju uz zaštitu od sunca i iz okruženja. Intenzivna hidratantna dnevna krema njeguje i hidratizira suhu kožu, smanjuje pojavu znakova starenja te ublažava postojeća oštećenja od sunca kao što su sitne linije, bore i diskoloracije. Napredna tehnologija u kombinaciji sa ekstratom Idebenone osigurava snažnu zaštitu iz okruženja, a UVA/UVB filteri osiguravaju zaštitu od sunca. Osim Idebenone krema sadrži i Thiotaine, učinkoviti antioksidant koji pomaže u zaštiti kože od slobodnih radikala zbog napadaja iz okruženja te derivat retinola koji smanjuje pojave sitnih linija i bora. Ekstrakt sjemenki hibiskusa pomaže sačuvati kolagen i elastin te učvršćuje izgled kože.

Izvrsna je i za suhu kožu koju njeguje intenzivnom hidratacijom. Napredni hidratantni kompleks privlači i zadržava vlagu u koži, dok shea maslac i kokosov maslac  hidratiziraju i umiruju kožu.Izglađuje, omekšava i reteksturira izgled kože te podupire prirodnu elastičnost kože i daje joj čvršći izgled.

Preporučena maloprodajna cijena Prevage kreme je 1279 kn.

Tags: krema, njega, hidratacija, prevage, anti-age

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Prevage dnevna hidratacija i zaštita