Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Pripremite se za ljeto: Laserska epilacija

poliklinika-bagatin-laserska-epilacija

Glatka koža svakoj je ženi u mislima prije odlaska na godišnji odmor, a laserska epilacija je najtraženiji tretman prije ljeta, kažu u Poliklinici Bagatin.

Iz Poliklinike Bagatin dobili smo informaciju da se žene sad, nekoliko mjeseci prije ljeta, najviše odlučuju za male regije na tijelu, poput bikini zone, pazuha i lica. Mit da se tretmani laserskog uklanjanja dlaka mogu raditi samo za vrijeme jeseni i zime, odavno je zaboravljen.

Lasersko uklanjanje dlaka postalo je komercijalno dostupan tretman u kasnim devedesetima i postalo je sve prisutnije s godinama. Budući da se dlačice mogu tretirati samo u anagenoj fazi, tj. u fazi rasta i budući da sve dlačice ne rastu u isto vrijeme, laserska epilacija zahtijeva više tretmana. Međutim, nakon 5 do 7 tretmana, ovisno o dijelu tijelo koje se tretira, većina osoba može se pohvaliti glatkom i sjajnom kožom.

poliklinika-bagatin-laserska-epilacija

Ženske dlačice na licu i tijelu jedan je od posljednjih velikih kozmetičkih tabua. Sve smo svjesne učinaka naših dlačica na samopouzdanje, ali ne želimo previše pričati o tome. Sjajni časopisi i reklame koje svakodnevno gledamo najčešće obrišu svaku naznaku dlačice na tijelu, a televizija i film nam nameću osjećaj da svaka žena koja kroči u javnost moram biti savršeno depilirana, s kožom poput bebine. Stoga, ne čudi činjenica da je laserska epilacija u zadnjih nekoliko godina postala čudo tehnike koje svaka žena želi isprobati, i to upravo zbog svojih brzih i učinkovitih rezultata.

Diodni laser tvrtke Asclepion Laser Technologies, MeDioStarNeXT, kojeg koriste specijalisti u Poliklinici Bagatin postao je zlatni standard kada je riječ o laserskoj epilaciji. Glavna razlika između ostalih tretmana i tretmana s diodnim laserom je u tome što svjetlosna zraka cilja na desetke dlačica odjednom. To znači da vam treba svega 10 minuta za potpuni tretman ukoliko želite ukloniti neželjene dlačice s lica, pazuha ili bikinija. Također, laserska svjetlost cilja nekoliko folikula odjednom što smanjuje broj tretmana potrebnih za završetak cijelog postupka.

Diodni laser može prodrijeti dublje u kožu, i za razliku od drugih lasera na tržištu omogućuje tretman i kod osoba s tamnijom kožom te je jedini laser na tržištu koji učinkovito može tretirati i svjetlije dlake. Izniman slučaj su izuzetno svijetle i sijede dlake koje u sebi ne posjeduju pigment te ih ni jedna laserska tehnologija ne može ukloniti. Broj tretmana ovisi o nekoliko faktora: dijelu tijela koje se tretira, kao i boji, debljini i dubini njihova korijena. Najčešće je potrebno 5 do 7 tretmana za najbolje rezultate. U Poliklinici Bagatin prije prvog tretmana napravit će vam profesionalnu analizu kože na kojoj ćete saznati koji ste tip kože i na temelju toga specijalisti Poliklinike će vam odrediti broj potrebnih tretmana i jačinu samog snopa laserske svjetlosti.

Cijena jednog tretmana laserske epilacije u Poliklinici Bagatin se kreće od 650 kuna (nadusnice) do 3.000 kuna (cijele noge), ovisno o području koji se tretira.

Tags: poliklinika, bagatin, epilacija, laserska

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Pripremite se za ljeto: Laserska epilacija