Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Priroda u borbi protiv bora i masnog sjaja: Nuxe Fluide Merveillance

nuxe-fluide-merveillance

Nuxe je nezavisni francuski laboratorij prirodne kozmetike sa 32 ekskluzivna patenta s dokazanom djelotvornošću. No, ljubav prema ovom brendu dokazuju i mnoge nagrade u svjetskim medijima, a jedna od njih svakako je i prošlogodišnja nagrada poznatog francuskog časopisa Santé za beauty proizvod 2011. godine koji je dodijeljen Nuxe Fluide Merveillance, fluidu za izglađivanje vidljivih mimičkih bora i matiranje kože.

nuxe-fluide-merveillance

Ovaj pobjednički proizvod namijenjen je koži lica nakon 35. godine života, koja usprkos sve izraženijim mimičkim borama još uvijek muku muči s T-zonom i masnim sjajem. Fluide Merveillance djeluje na 4 načina: popunjava, zaglađuje, obnavlja i matira.

Hijaluronska kiselina bubri u dodiru s kožom te popunjava bore na površini kože, korijen bijelog sljeza i ekstrakt hrastove kore smanjuju mikronapetost kože i opuštaju kožne mišiće čime se zaglađuje epiderma. Ekstrakt nevena i sladi te sjemenke mimoze stimuliraju proizvodnju kolagena te intenzivno obnavljaju kožu. Apsorbirajući puderi matiraju kožu i daju joj mekan i svilenkast osjećaj. Sadrži 81% sastojaka prirodnog porijekla.

Preporučena maloprodajna cijena Nuxe Fluide Merveillance je 287 kn.

Tags: nuxe, njega, anti-age

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Priroda u borbi protiv bora i masnog sjaja: Nuxe Fluide Merveillance