Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prirodan izgled tena: Melvita kremasti gel za samotamnjenje

Melvitin novi proizvod Hidratantni kremasti gel za samotamnjenje ima organsku, ekološku formulu nove generacije i miris cvijeta vanilije.

Hidratantni kremasti gel za samotamnjenje gradi postupan, ujednačen i preplanuo ten. Njegova revolucionarna formula je jedinstvena na tržištu. Prekrasne, iznimno glatke teksture, obogaćen organskim uljima buriti, kokosa, šafranike i suncokreta, hrani i omekšava kožu pružajući joj dugotrajnu hidrataciju. Pogodan je za sve tipove kože, čak i osjetljivu, te za lice i tijelo.

Formula kremastog gela za samotamnjenje je bez DHA. Dihidroksiaceton (DHA) je izuzetno učinkovit na samotamnjenje jer reagira sa kožnim keratinom, a ta se reakcija očituje preplanulim tenom. Iako je vrlo učinkovit, ima brojne nedostatke poput ostavljanja narančastih tragova i mrlja na koži te specifičan, neugodan miris po keksima prilikom nanošenja, a nerijetko sredstva koja ga sadrže isušuju kožu.

Melvita u svom kremastom gelu koristi eritruloza koja je potpuno ekološki aktivni sastojak. Eritruloza sporije od DHA reagira sa slobodnim aminokiselinama u površinskom sloju kože. Međutim, raspoređuje se ujednačenije zbog čega pruža uravnoteženiji, prirodniji i privlačniji ten.

Melvitina tajna je u jedinstvenoj kombinaciji eritruloze te mješavini dragocjenih ulja i organske vodice naranče, kombinaciji nepobitne učinkovitosti za dugotrajan, ujednačen i prekrasan ten te osjećaj ugode za kožu.

Kako bi koži pružila dubinsku hidrataciju i hranu, Melvita bira isključivo organska biljna ulja tropskih biljaka, odnosno biljaka koje su često izložene isušujućim sunčevim zrakama. Logikom prirode te biljke stvaraju posebnu zaštitu od sunčevih zraka proizvodeći visoko-kvalitetne masne kiseline. Ta ulja sprečavaju gubitak tekućine i zadržavaju hidrataciju.

Meki, slatkasti miris podsjeća na osunčani cvijet vanilije s tropskog otoka. Za neke će prizvati prekrasne uspomene, dok će kod drugih stvoriti sliku putovanja u egzotični raj.

Organsko ulje sjemenki šafranike sadrži prirodnu boju. Njene sjemenke sadrže ulje iznimno bogato nezasićenim masnim kiselinama s otprilike 75% linolejske kiseline (omega 6) i 15% oleinske kiseline (omega 9). Ove kiseline pomažu u sprečavanju dehidracije te poboljšavaju staničnu koheziju.

Organsko buriti ulje dobiva se iz pulpe ploda buriti palme ili kako je još zovu amazonsko 'stablo života'. Iznimno je bogato karotenoidima i prirodni je anti-oksidans koji pruža odličnu zaštitu koži.

Organsko kokosovo ulje je dobiveno od kopre (sušenog mesa kokosovog oraha), bogato je laurinskom i miristinskom kiselinom koje imaju odlična ublažujuća i omekšavajuća svojstva. Glatke je teksture koja čini kožu baršunasto mekom.

Tags: melvita, sunčanje, samotamnjenje, preplanulost

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Prirodan izgled tena: Melvita kremasti gel za samotamnjenje