Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prirodna formula za izbjeljivanje zubi: BlanX White Shock

blanx-white-shock

BlanX nova je linija proizvoda za izbjeljivanje zubi i njegu usne šupljine koja svoj uspjeh može zahvaliti posebnoj prirodnoj formuli s arktičkim lišajem.

BlanX White Shock linija sadrži Actilux, aktivni sastojak koji snagom svijetla izbjeljuje zube na potpuno prirodan način i učinak se može primijetiti već nakon prve primjene. Ne oštećuje caklinu i razina abrazije je sasvim niska jer ne sadrži perokside, optičke izbjeljivače ni abrazivni silicij koji može iritirati i oštetiti caklinu. Osim toga, Actilux će pomoći u održavanju zubnog mesa zdravim jer uklanja bakterije koje uzrokuju plak i karijes.

Znanstvenici su, proučavajući svojstva arktičkog lišaja, razvili jedinstvenu BlanX liniju proizvoda za njegu usne šupljine koja učinkovito njeguje, štiti i izbjeljuje zube. BlanX je jedina prirodna formula za izbjeljivanje zubi koju možete koristiti svakodnevno te koja potpuno sigurno, iz dana u dan, vašim zubima vraća bjelinu i sjaj.

blanx-white-shock

Uspjeh BlanX White Shock proizvoda za izbjeljivanje zubi se može zahvaliti naprednim znanstvenim istraživanjima i prirodnoj tradiciji. Tijekom istraživanja Sjevernog pola, znanstvenici su primijetili kako lokalno stanovništvo ima izuzetno zdrave i bijele zube. Njihova higijena usne šupljine svodila se na tradicionalno trljanje zubi lišajem koji slobodno raste u zahtjevnim klimatskim uvjetima zbog čega sadrži brojne specifične sastojke te ima prirodno antibakterijsko djelovanje.

blanx-white-shock

BlanX je poseban jer aktivne tvari iz lišaja pomažu u prevenciji nastajanja bakterija i plaka te eliminiraju mrlje od hrane, pića i nikotina. Specifične karakteristike i granulometrija silicija jamče maksimalnu higijenu, kao i minimalno abrazivno djelovanje BlanX White Shock prozivoda, dok fluoridne soli, korištene u formulaciji, jačaju caklinu, unapređuju njenu kompaktnost i bjelinu, a pritom štite usnu šupljinu od bakterija.

Učinkovitost BlanX White Shock proizvoda je vidljiva već nakon dvotjedne primjene te je dokazana kliničkim studijama.

BlanX White Shock proizvodi dostupni su u dm prodavaonicama, a cijena Instant White paste je 29,90 kn, Led Protect paste s led svjetlom 59,90 kn, Gel Pen tretmana u olovci 99,90 kn, Intensive Whitening Treatment 114,90 kn te vodice za ispiranje usta 39,90 kn.

Tags: zubi, izbjeljivanje, blanx

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Prirodna formula za izbjeljivanje zubi: BlanX White Shock