Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prirodna formula za uklanjanje najtvrdokornijeg make-upa: Biobaza New Age Mimosa micelarno ulje

biobaza-new-age-mimose-micelarno-ulje

Biobaza u linije Exclusive ima novi proizvod - inovativno micelarno ulje za čišćenje lica s ekstraktom mimoze - Biobaza New Age Mimosa micelarno ulje. Jedinstvena formula njegujućih ulja i moćnih micela omogućit će vam revolucionaran način uklanjanja i najtvrdokornije, vodootporne šminke i drugih nečistoća s lica u trenu.

Prirodna formula Biobaza New Age Mimosa micelarnog ulja, temeljena na hranjivim uljima, bez sapuna, parabena i boja, uklanja najtvrdokorniju šminku i nečistoće u trenu, a koža ostaje čista, meka i osvježena. Obogaćeno ekstraktom mimoze te njegujućim uljima badema i masline, osim što besprijekorno čisti, New Age Mimosa micelarno ulje koži pruža izvrsnu hidrataciju i baršunastu mekoću.

biobaza-new-age-mimose-micelarno-ulje

Nekoliko kapi ulja izuzetno ugodne, lagane teksture lako se nanosi na suhu kožu lica, laganim kružnim pokretima utrljava se u kožu, čak i na osjetljivo područje oko očiju, a šminka i nečistoće se brzo tope. U dodiru s vodom, stvara se emulzija koja se jednostavno ispire te ne ostavlja mastan trag, a lice ostaje besprijekorno čisto. Preporučuje se za sve tipove kože, posebice osjetljivu i suhu, kao i za sve one koji imaju osjetljive oči. Jedno pakiranje od 150ml dostatno je za 100-tinjak upotreba.

Biobaza Exclusive New Age Mimosa micelarno ulje za čišćenje lica dostupno je u dm i Müller prodavaonicama po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 99,90 kuna.

Tags: formula, lica, ulje, ulja, način, biobaza, omogućit, revolucionaran, micelarno, mimosa, micela, moćnih

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Prirodna formula za uklanjanje najtvrdokornijeg make-upa: Biobaza New Age Mimosa micelarno ulje