Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prirodna njega osjetljive kože: Dr.Hauschka dezodoransi

dr-hauschka-deodorant

Naše tijelo se znoji u različitim situacijama. Bilo da se radi o stresnoj situaciji ili jednostavno tijekom vježbanja, znojenje je potpuno normalna metabolička funkcija organizma. Međutim, pretjerano znojenje ili pojava neugodnih mirisa nakon jače fizičke aktivnosti može izazvati neugodnosti.

Upravo kako bi pojavu neugodnih mirisa smanjili na najmanju moguću mjeru, novi dezodoransi Dr. Hauschka ograničavaju razvoj bakterija u području pazuha, ali istovremeno ne sprječavaju znojenje. Za razliku od brojnih drugih dezodoransa koji se mogu pronaći na tržištu, Dr. Hauschka dezodoransi potpuno su prirodni i ne sadrže nikakve spojeve aluminija.

Nova formulacija Dr. Hauschka dezodoransa sadrži prirodne sastojke koji ne isušuju kožu, a istovremeno sprječavaju razvoj neugodnih bakterija. Oba dezodoransa ne sadrže aluminijski klorhidrat ni druge aluminijske spojeve koji inače stežu znojne žlijezde. Zbog svoje roll-on aplikacije ostaju na koži dulje od dezodoransa koji se nanosi u spreju i tako produljuju osjećaj prirodne svježine. Formule u Ruži i Kadulji su potpuno različite, no kombiniraju učinkovitu njegu kože i dokazanu zaštitu od neugodnih mirisa. Mirisni sastojci potpuno su prirodni, dobiveni iz ljekovitih biljaka i esencijalnih ulja, što omogućuje korištenje Dr. Hauschka dezodoransa na koži neposredno nakon brijanja, a ne ostavljaju ni tragove na odjeći.

dr-hauschka-deodorant

Dezodorans s mirisom ruže

Dr. Hauschka Ružin dezodorans namijenjen je osobama koje traže zaštitu od neugodnih mirisa, ali i njegu. Upravo su u ovom proizvodu pažljivo usklađeni sastojci koji pružaju diskretan miris i brinu o nježnoj koži pazuha. Tako će se ulje ruže i jojobe pobrinuti da koža ostane nježna, a ljekovita biljka vrkuta regulirati će sam  proces znojenja. Dezodorans ima mali udio alkohola i namijenjen je muškarcima i ženama s normalnom ili osjetljivom kožom.

Dezodorans s mirisom kadulje i metvice

Za razliku od dezodoransa s mirisom ruže koji u sebi sadrži ulje ruže, Kaduljin dezodorans u potpunosti je napravljen bez ulja i ugodne je gel teksture. Sadrži pripravke dobivene iz dva prirodna borca protiv bakterija i neugodnih mirisa – kadulje i hamamelisa. Svježi miris metvice i kadulje ostavljaju dojam dugotrajne svježine što u potpunosti odgovara muškarcima, ali i svima onima koji su fizički veoma aktivni i često se znoje.

Dr. Hauschka dezodorans Ruža i Dr. Hauschka dezodorans Kadulja Metvica su dostupni u bio&bio trgovinama, odabranim trgovinama zdrave hrane i ljekarnama, a cijena Deo Ruža je  95,95 kuna i Deo Kadulja 88,15 kuna.

Tags: hauschka, dezodorans, znojenje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Prirodna njega osjetljive kože: Dr.Hauschka dezodoransi