Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prirodna preplanulost cijele godine: Biobaza Sun

biobaza-sun-selftan-bee-balm

Biobaza ima dva nova, prirodna proizvoda kojima je nadopunila Sun liniju - Biobaza Sun Losion za samotamnjenje i Bee Balm Sun Therapy balzam za usne.

Zahvaljujući 98% prirodnom Losionu za samotamnjenje, u preplanuloj puti možete uživati tijekom cijele godine te pripremiti kožu za izlaganje suncu, dok usne štitite od štetnih UV zraka Sun Therapy balzamom s njegujućim uljima, vitaminima i prirodnim zaštitnim faktorom.

biobaza-sun-self-tanning

Biobaza Sun Losion za samotamnjenje ima 98% prirodnu formulu koja koži pruža lijepi, brončani ten bez izlaganja suncu. Ovaj inovativni losion obogaćen je kompleksom ulja crne mrkve, badema i masline, a preporučuje se za postizanje preplanulog tena, kao priprema kože za sunce te je posebno pogodan za osobe svijetle puti. Kompleks s ekstraktom crne mrkve, hranjivim uljima, kako maslacem i vitaminom E potpomaže tamnjenje kože bez izlaganja suncu, a sama formula ima egzotični miris i brzoupijajuću, nemasnu teksturu. Brzo vidljivi rezultat je lijepa, brončano osunčana koža.

biobaza-bee-balm-sun-mrkva

Kako bi usne bile njegovane, meke i zaštićene od UV zračenja, novi Bee Balm Sun Therapy balzam za usne sadrži ulje mrkve, kokosa, čileanske maline, lagano se nanosi i razmazuje te ima odličnu aromu kokosa. Bee Balm Sun Therapy počiva na bazi pčelinjeg voska sa dodacima ulja mrkve, kokosa, čileanske maline i lješnjaka koja osim što hidratiziraju, njeguju i omekšavaju usne, prirodno ih štite od UV zračenja. Ovaj balzam obogaćen je dodatno i vitaminom E koji štiti od oksidativnog stresa.

Biobaza Sun Losion za samotamnjenje i Bee Balm Sun Therapy balzam za usne dostupni su u dm prodavaonicama po preporučenim maloprodajnim cijenama od 69,90 kn (Sun Losion) i 19,90 kn (Bee Balm Sun Therapy balzam).

Tags: balzam, biobaza, samotamnjenje, losion

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Prirodna preplanulost cijele godine: Biobaza Sun