Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prkosite gravitaciji: Clarins Extra-Firming linija

Još davne 1978. godine Clarins je promovirao svoju liniju krema za učvršćivanje kože lica Extra-Firming Creams. One su tada bile prva takva linija namijenjena ženama iznad 40 godina koje su se borile s problemima nastanka bora i učvršćivanja kože.

Ubrzo je cijela linija postala preferirani izbor širom Francuske i Europe i svakih 8 sekundi u svijetu se proda jedna krema iz ove linije. Tijekom godina Extra Firming linija je doživljavala promjene u svojim sastojcima i uvijek je bila osvježavana sastojcima sve bolje učinkovitosti,a ove godine je izašlo njihovo najnovije izdanje. Extra-Firming Day i Night kreme su zadržale svoju bogatu teksturu, glatkoću, meki osjećaj i mat izgled na koži. Također najnovija verzija dnevne kreme, izašla ove godine je odlična podloga za šminku zbog još bržeg upijanja u kožu.

Extra-Firming  Day Wrinkle Lifting Cream dolazi u dvije verzije, jedna je namijenjena za sve tipove kože, a druga za suhu kožu. Formulirane su bez parabena, a sastojci organski zobeni šećeri, organska zelena banana i limunasti timijan djeluju na zaglađivanje bora i čvršće konture lica. S obzirom da sadrže kompleks protiv utjecaja dnevnog zagađenja, koža će biti zaštićena od dnevnih agresora.

Extra-Firming Lifting Lotion SPF 15 je namijenjen za sve tipove kože i sadrži iste sastojke kao i dnevna krema uz dodatak faktora koji štiti od UV zračenja.

Extra-Firming Night je regenerirajuća krema za lice koja također dolazi u dvije verzije, jedna za sve tipove kože, a druga samo za suhu kožu. Sa svojim posebno formuliranim sastojcima kao što su Survixyl IS štiti okruženje stanice u koži, Stimulen štiti imuno stanice kože od agresora, a Lotus Zymbiosome kontrolira proizvodnju melanina kako bi spriječio pigmentacijske mrlje. Ne sadrži parabene. Noć po noć, koža je zaglađena i čvrsta, ten je ujednačen,a nakon buđenja lice je blistavo i odmorno.

Preporučene maloprodajne cijene Clarins Extra-Firming Day i Night je 661 kn, a Extra-Firming Lifting Lotion SPF 15 je 524 kuna.

Tags: njega, clarins, hidratacija, anti-age, starenje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Prkosite gravitaciji: Clarins Extra-Firming linija