Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Problemi sa isušenom ili umornom kožom? Juvena nudi instant rješenje

Znate li koliko su važne maske? One su tajna za dobro održavanu i svježu kožu u nekoliko minuta. Djeluju trenutno i uljepšavaju kožu. S vremena na vrijeme svakome treba malo podrške, a u Juvena labaratoriju to dobro znaju i osmislili su dvije nove maske za instant spas lice.

SPECIJALIZIRANA INSTANT OPTIMAL LOOK  MASK (MASKA ZA TRENUTNO POBOLJŠANJE IZGLEDA)

Maska za lice sa ugodnom i laganom teksturom i efektom hlađenja koja u trenu vraća svjež i blistavi izgled te čini kožu svilenkasto mekanom u manje od pet minuta. Namijenjena je ženama čija je koža lica ponekad umorna i napeta te djeluje opušteno, a pigmentacije, linije i bore su vidljive. Osim što ujednačava svjetlo i sjenu te na taj način čini nepravilnosti manje vidljivima, aktivira i održava obnavljajući potencijal kože te poboljšava kalitetu kože iznutra. Ublažava izgleda linija i bora i sitnih nepravilnosti. Sadrži Hyasphere, kofein i ekstrat soje te novu Juveninu SkinNova SC tehnologiju

SPECIJALIZIRANA COMFORTING CREAM MASK (KREMASTA MASKA ZA OPUŠTANJE)

Ugađajuća , kremasta maska za lice za dugotrajan, ugodan osjećaj njege za lice. Namijenjena je ženama koje dugotrajan njegujući efekt. Ukoliko vam je koža zategnuta, gruba, oslabljena i sa manjkom energije te uz to i osjetljiva, ova maska je pravo rješenje. U deset minuta regenerira isušeni izgled i umanjuje mimičke linije i bore. Osim nove Juvenine tehnologije SkinNova SC, sadrži ulje makadamije i jojobe i Phytosqualan.

Preporučena maloprodajna cijena Juvena maski je 364 kn.

Tags: instant, maske, juvena, umor

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Problemi sa isušenom ili umornom kožom? Juvena nudi instant rješenje