Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Pročistite pore i zablistajte: Nuxe Aroma-Perfection losion i maska

nuxe-aroma-perfection-lotion-masque

Mješovita ili masna koža lica stvarnost je većine žena. Prema istraživanjima, najveći broj žena ima kombinirani tip kože, sa normalnim do suhim i dehidriranim obrazima te mješovitom do masnom T-zonom. Zašto je to tako?

Kao najizloženiji dio lica, T-zona sadrži i veći broj žlijezda lojnica koje pojačanim izlučivanjem sebuma štite kožu od negativnih vanjskih utjecaja. No, upravo zbog toga javljaju se određene negativne posljedice na ljepotu tena. Masni sjaj kože, crni mitiseri i prištići, a ponekad i veći upalni procesi poput akni, djeluju neuredno i nečisto te narušavaju njezinu ljepotu.

Prvi i najvažniji korak u njezi svake kože jest čišćenje, a kod mješovitog i masnog tipa, ovaj korak ujedno je i neophodan za održavanje njezine ljepote.

Kako bi bi spriječili pojavu mitesera i prištića te regulirali lučenje sebuma, 1-2 puta tjedno preporuča se pročišćavajući tretman od 3 koraka. Prvi korak je piling za lice koji će ukloniti odumrle stanice kože i ujednačiti ten, zatim pročišćavajuće maske koja će otvoriti i dubinski pročistiti pore te za kraj adstrigentnog losiona koji će tonizirati kožu i suziti proširene pore, ostavljajući kožu čistom i matiranom.

Nuxe za problem mještovite kože lica predlaže liniju Aroma-Perfection – i to termoaktivnu masku koja ujedinjuje prva dva koraka te losion za toniziranje.

nuxe-aroma-perfection-masque

Nuxe Aroma-Perfection Termoaktivna maska je 2U1 proizvod za dubinsko čišćenje kože i 'odčepljivanje' pora. Zahvaljujući termoaktivnim mineralnim puderima, ova maska u dodiru s kožom stvara termički učinak ugodnog zagrijavanja kože koji otvara i dubinski pročišćava pore. Nakon minute, koža će biti dubinski pročišćena, a puderi oraha i jojobe tu su kako bi laganom piling-masažom uklonili mrtve stanice i ujednačili ten. Puderi bijele gline te puderi riže za kraj, upijaju suvišan sebum i matiraju kožu. Nakon ispiranja, koža postaje meka, pročišćena i lijepo matirana. Preporučena maloprodajna cijena joj je 152 kune.

Nuxe Aroma-Perfection Losion za čišćenje za savršenu kožu predivno je svjež losion koji nježno čisti, sužava pore i daje mat izgled. Cvjetna vodica ružmarina djeluje antibakterijski i protuupalno te nježno čisti kožu, cink smanjuje lučenje sebuma, a ekstrakt irisa sužava pore.

Salicilna kiselina implementirana u polisaharid bagrema na nježan način popravlja teksturu kože. Ekstrakt afričkog drveta Enantia chloranta smanjuje lučenje sebuma, sužava pore i osigurava dugotrajan mat izgled. Preporučena maloprodajna cijena losiona je 119 kuna.

Tags: koža, nuxe, njega, masna

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Pročistite pore i zablistajte: Nuxe Aroma-Perfection losion i maska