Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Proizvod koji rekonstruira kožu i vraća mladenački izgled: Helena Rubinstein Prodigy Powercell

helena-rubinstein-prodigy-powercell

Već smo pisali o velikom povratku brenda Helena Rubinstein na hrvatsko tržište. Poznata po svojoj ekspertizi za najzahtjevnije žene, ljubiteljice selektivne kozmetike moći će pronaći svoje omiljene proizvode od idućeg tjedna u Mueller parfumerijama (City centar i Garden mall).

Helena Rubinstein, velika vizionarka i esteta, žena je koja je bila ispred svoga vremena i koju su često nazivali carica ljepote. Cijeli svoj život posvetila je težeći idealu: izgradnji tvrđave koja će prkositi zubu vremenu. Madame Helena je uvijek tvrdila da nema lijepih ili ružnih žena, već samo lijenih žena. Od 2007. godine brand je započeo uspješnu suradnju sa glumicom Demi Moore koja idealno utjelovljuje filozofiju ljepote samog branda: nezavisnost, snagu, zavodljivost! Demi Moore, jednako moderna i glamurozna je izjavila: 'Ja nemam dvadeset, niti imam trideset godina, ali sam svakako drugačija od onog što ljudi misle da bi netko u četrdesetima trebao biti'.

Helena Rubinstein vraća se na hrvatsko tržište sa revolucionarnim proizvodima za njegu kože PRODIGY POWERCELL. Prodigy Powercell je rezultat opsežnog istraživanja Laboratorija Helena Rubinstein i jedinstvenog eksperimenta koji je proveo Laboratorij za uzgoj kože u Lyonu, Francuska. Renomirani međunarodni institut za obnovu kože bavi se primjenom i proučavanjem djelovanja biljnih matičnih stanica Oceanic Criste na kožu te je svo znanje o tome pretočio u liniju Prodigy Powercell.

helena-rubinstein-prodigy-powercell

Prodigy Powercell je dubinski pomlađujuća njega za kožu za sve žene koje žele uložiti u svoju ljepotu koristeći najbolja tehnološka otkrića kako bi postigle svojstva mladenačke kože. Ovaj nevjerojatan proizvod za njegu kože nastao je kombinacijom pomlađujućeg potencijala biljnih matičnih stanica i vrhunskog znanja i iskustva na području obnove i uzgoja kože.

Dokazana su izuzetna biološka svojstva biljnih matičnih stanica Oceanic Criste. Ovaj dragocjeni koncentrat biljnih matičnih stanica djeluje na tri glavna anti-age mehanizma stanica kože: obnovu stanica, obnovu tkiva i obranu od slobodnih radikala. Snažno regenerativno djelovanje Prodigy Powercella pruža dnevnu njegu kože s učinkom istinske samoobnove za mladenački izgled.

Niz pokusa in vivo i in vitro omogućio je otkrivanje iznimnih dobrobiti koje vam Prodigy Powercell pruža iz dana u dan: smanjuje se broj bora, učvršćuje tonus i vraća sjaj, uz antioksidativno djelovanje i 24-satnu hidrataciju za vidljivo mlađu kožu.

Maloprodajne cijene za proizvode iz linije Prodigy Powercell su slijedeće:

Prodigy Powercell serum 30ml – 670 kn

Prodigy Powercell dnevna krema 50ml – 790 kn

Prodigy Powercell Eye care 15ml – 490 kn

helena-rubinstein-prodigy-powercell

Tags: serum, helena, rubinstein, krema, njega

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Proizvod koji rekonstruira kožu i vraća mladenački izgled: Helena Rubinstein Prodigy Powercell