Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Promotivni paketi EFFACLAR rutine za problematičnu kožu

La Roche-Posay u rujnu u svim ovlaštenim La Roche-Posay ljekarnama nudi EFFACLAR promo pakete za potpunu rutinu njege masne i problematične kože.

Za izrazito problematičnu mladenačku kožu:

 

EFFACLAR DUO paket koji se sastoji od EFFACLAR DUO njege i POKLONA EFFACLAR Gela 50 ml

EFFACLAR DUO, potpuna njega za kožu, uključuje 4 aktivna sastojka koja djeluju na 2 najznačajnija znaka nepravilnosti. Niacinamide i Piroctone Olamine čiste i štite kožu od nastanka novih nepravilnosti, dok kombinacija LHA™ i linolne kiseline potiče odstranjivanje odumrlih stanica koje uzrokuju začepljenje pora. Pore su čiste, a nepravilnosti smanjene. Koža izgleda čisto i glatko. Koži se vraća ravnoteža i potiče se njezin oporavak, za bolju kvalitetu i zdravi izgled Vaše mladenačke kože.

EFFACLAR PJENUŠAVI GEL ZA ČIŠĆENJE nježno čisti masnu kožu sklonu nepravilnostima zahvaljujući svojim sastojcima za čišćenje iznimno visoke tolerancije za kožu. Ima odlična kozmetička svojstva jer se dobro pjeni i lako ispire. Temelji se na nježnoj osnovi za čišćenje, ima fiziološki pH (5,5), ne sadrži sapun. Djeluje antibakterijski i seburegulatorno.

Promotivna maloprodajna cijena je 97,50 kn.

Za problematičnu kožu:

EFFACLAR K paket koji se sastoji od EFFACLAR K njege i POKLONA Effaclar gela 50 ml i INNEOV D-Tox tableta

EFFACLAR K je obnavljajuća njega za masnu kožu koja sprječava nastanak novih nepravilnosti. Prvi puta EFFACLAR K kombinira LHA s RETINOL LINOLEATom, jakim derivatom retinola koji je adoptiran potrebama masne kože. Dokazano djeluje protiv nastanka novih nepravilnosti. Koža je izglađena, pore su sužene. Nepravilnosti dugotrajno nestaju. Koža je čišća, ten je sjajniji.

Innéov D-TOX™  dodatak prehrani koji djeluje u srcu organizma, koži vraća sjaj i dugoročno uklanja nepravilnosti.

Promotivna maloprodajna cijena je 111,50 kn.

Tags: preparativa, njega, roche-posay, effaclar

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Promotivni paketi EFFACLAR rutine za problematičnu kožu