Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Propolis u službi ženskog zdravlja: Apivita Intimate Care

apivita-intimate

Jeste znali da propolis prirodni antiseptik? Apivita je prvi brend koji koristi propolis u proizvodima za njegu ljepote i održavanje zdravlja te je propolis formulirala i u gelove i pjenu za higijenu i njegu intimne zone i zaštitu intimnog zdravlja.

Svaka se žena barem jednom u životu susrela s vrlo neugodnim problemima kao što su peckanje, svrbež, crvenilo intimnog područja, ali i neugodan miris ili iscjedak. Sami po sebi ovi problemi ne moraju nužno predstavljati bolest, ali njihovo zanemarivanje može biti opasno te početak ozbiljnijih infekcija. Kako ne bi došlo do ozbiljnijih problema nerješivih bez liječničke pomoći, iznimno je bitno obratiti pažnju svakodnevnoj pravilnoj i kvalitetnoj njezi vrlo osjetljivog intimnog područja.

Apivita je osmislila jedinstven koncept prirodnih proizvoda za intimnu njegu koji pažljivim odabirom sastojaka najviše kvalitete i čistoće pomažu genitalnom području da očuva ili vrati vaginalnu floru u ravnotežu.

Apivita predstavlja tri proizvoda za njegu genitalnog područja koji su dermatološki i ginekološki testirani, bez prisutnosti parabena, silikona, mineralnih ulja, sulfata, parfema, umjetnih boja i mirisa. Nisu testirani na životinjama, a potpuna novost je zamjena obične vode Apivitinom vodom odnosno biljnim infuzijom organske kamilice, čime je izuzetno poboljšana kvaliteta i umirujuće djelovanje proizvoda te njegova antioksidativna svojstva. Bioaktivna aloe vera s antiupalnim i hidratacijskim svojstvima te organsko eterično ulje čajevca i propolis štite od razvijanja štetnih mikroorganizama.

apivita-intimate

DAILY Nježni intimni gel za pranje i čišćenje s kamilicom i propolisom za svakodnevnu uporabu, sadrži 91% prirodnih aktivnih sastojaka. Kamilica umiruje iritacije, propolis sprječava rast patogenih mikroorganizama, pomaže u zaštiti prirodne flore intimnog područja i poštuje prirodni pH. Gel sadrži mliječnu kiselinu i prirodne oligosaharide te organsko esencijalno ulje lavande koje pruža osjećaj svježine. Koristi se za svakodnevnu nježnu njegu i prevenciju infekcija. Preporučena maloprodajna cijena Daily gela je 199 kuna.

PLUS Nježni intimni gel za pranje s čajevcem i propolisom i za dodatnu zaštitu sadrži 91% prirodnih sastojaka. Sprječava razvoj patogenih mikroorganizama i blage iritacije uz pomoć propolisa, čajevca i prirodne lipoaminokiseline, pomaže u zaštiti prirodne flore intimnog području I poštuje prirodni pH. Pruža osjećaj svježine i komfora te je idealan za korištenje kod pojave iritacija ili tijekom ljeta. Preporučena maloprodajna cijena Plus gela je 199 kuna.

LADY Nježna intimna pjena za pranje i čišćenje s aloe verom i propolisom te zaštita od suhoće sadrži 92% prirodnih sastojaka. Vlaži, ublažava svrbež i nježno brine za intimno područje. Sadrži organsko eterično ulje geranija, bioaktivnu aloe veru i propolis. Idealna je za korištenje tijekom menopauze ili u slučaju vaginalne suhoće. Cijena Lady pjene je 166,90.

Apivita proizvodi dostupni su u svim bolje opskrbljenim ljekarnama i na web shopu www.delmerion.hr.

Tags: njega, zdravlje, apivita, propolis

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Propolis u službi ženskog zdravlja: Apivita Intimate Care