Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prva BB krema za osjetljivu kožu: La Roche-Posay Hydreane BB

la-roche-posay-hydreane-bb-creme

O BB kremama smo već puno pisali (link -->) i sve ih je više i više na našem tržištu. Zadnja lansirana je Hydreanne BB krema od La Roche-Posaya za osjetljivu kožu s termalnom izvorskom vodom.

Budući da je BB krema prvenstveno dermatološki proizvod, krema Hydreane BB ne samo da vlaži, umiruje i štiti kožu, već i ujednačava ten te čini ljepšom čak i najosjetljiviju kožu.

La Roche-Posay prepoznao je ovaj trend i vratio se korijenima nastanka BB kreme te u svojoj liniji za osjetljivu kožu pomaže svima koji osjećaju kako im njihova osjetljiva koža nikada ne može izgledati savršeno. La Roche-Posay Hydreane BB, hidratantna njega za osjetljivu kožu u samo jednom potezu ima trostruki učinak: hidratizira, štiti od UV zraka i ujednačuje ten.

la-roche-posay-hydreane-bb-creme

Hydreane BB krema u sebi sadrži La Roche-Posay termalnu izvorsku vodu, posebno formuliranu za osjetljivu kožu. Omogućuje 12h hidratacije zahvaljujući  djelovanju termalne vode i hidrolipida koji omogućuju vodi da prodire u epidermis i na taj način hidrira i umiruje kožu cijeli dan. Hydreane BB krema sadrži visoko-tolerantne pročišćene mikro-pigmente i osigurava UV zaštitu (SPF 20 - UVA 12 PPD) zahvaljujući foto-stabilnom  UV filter-sistemu.

Ima jedinstvenu teksturu, sastojke koji poboljšavaju ten i njeguju kožu, a višestruko je korisna jer u sebi stapa brojne funkcije radi ispunjavanja svih želja i potreba kože. Obećava podatnu, svježu kožu koja se osjeća ugodno, a ten je ujednačen, besprijekoran i ima nevjerojatan sjaj.

la-roche-posay-hydreane-bb-creme

Hydreane je osnovna njega kože za univerzalne potrebe svake vrste osjetljive kože. Svaki dan, ova osnovna hidratantna njega kože unosi u osjetljivu kožu termalnu izvorsku vodu La Roche-Posay koja je vlaži, umiruje i čini mekom. U srcu formule Hydreane nalazi se termalna izvorska voda La Roche-Posay s ljekovitim svojstvima prepoznatim u termalnom centru zahvaljujući svojim hidratacijskim, antioksidativnim, nenadražujućim i omekšavajućim svojstvima. Minimalističke i vrlo sigurne formule, Hydreane zadovoljava sve dnevne potrebe osjetljive kože, a ispitan je na osjetljivoj koži i koži sklonoj atopiji.

La Roche-Posay Hydreane BB krema dolazi u dvije nijanse, a preporučena maloprodajna cijena joj je 97 kuna.

Tags: roche-posay, zaštita, anti-age

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Prva BB krema za osjetljivu kožu: La Roche-Posay Hydreane BB