Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Prvi korak u postizanju lijepe kože: Estée Lauder Perfectly Clean kolekcija

estee-lauder-perfectly-clean

Čišćenje lica prvi je korak u postizanju lijepe kože. Novu kolekciju čistača Estée Lauder Perfectly Clean čine multifunkcionalni proizvodi namijenjeni svim tipovima kože koji sadrže ekskluzivan 3C Purity kompleks koji čisti, umiruje i vraća blistavost koži.

Upotreba pogrešnih čistača može dovesti do pojave prijevremenih znakova starenja. Agresivni čistači mogu narušiti prirodni zaštitni sloj kože što može izazavati iritaciju i dehidraciju, a korištenjem odgovarajućih čistača postiže se svjež i blistav ten te koža priprema za nanošenje seruma i kreme.

estee-lauder-perfectly-clean

Perfectly Clean Multi-Action Foam Cleanser/Purifying Mask multifunkcionalni je proizvod koji se koristi se kao čistač i kao maska. Kao maska služi za dubinsko čišćenje kože (nanosi se na suhu kožu lica u debljem sloju da djeluje 5 minuta). Kao čistač stvara bogatu pjenu i ostavlja kožu čistom i ugodnom, dubinski uklanja nečistoću na licu bez osjećaja zatezanja ili isušivanja.

Perfectly Clean Multi-Action Creme Cleanser/Moisture Mask ima blagu kremastu teksturu idealnu za suhu kožu koja uklanja nečistoće, umiruje i hidratizira. Za dubinsku hidratacije nanesite na čisto lice kao masku u bogatom sloju.

Perfectly Clean Multi-Action Cleansing Gelée/Refiner je piling i čistač u jednom koji ima teksturu gela sa zrncima jojobe. Nježno uklanja nečistoću koja mogu zatvoriti pore te kontrolira lučenje sebuma.

estee-lauder-perfectly-clean

Perfectly Clean Triple-Action Cleanser/Toner/Makeup Remover ima trostruko djelovanje – kao čistač, tonik i skidač make-upa. Uklanja nečistoće na površini kože, dugotrajan make-up te istodobno tonizira kožu.

Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner više je od uobičajenog tonika jer hidratizira i vraća prirodni balans koži, a kontinuiranom upotrebom koža postaje blistavija i glatka. Radi laganu eksfolijaciju i uklanja mrtve stanice Priprema kožu za nanošenje seruma i kreme.

Cijena svih proizvoda iz Perfectly Clean kolekcije je 263 kune.

Tags: estée, lauder, čišćenje, tonik

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Prvi korak u postizanju lijepe kože: Estée Lauder Perfectly Clean kolekcija