Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Raščešljavanje bez muke: Hello Beauty Detangling Brush

hello-beauty-detangling-brush

Trenutni hit u njezi kose su tzv. detangling brush - četke za kosu koje lagano i nježno rasčešljavaju te je na taj način održavaju zdravom i podatnom. Hello Beauty Detangling Brush je 'čudo od četke' koje je dostupno u svim BIPA poslovnicama u Hrvatskoj.

hello-beauty-detangling-brush

Ovaj model četke je prilagođen svim tipovima kose te je ona jednako korisna i za tanku i za gustu kosu.  Posebno je nježna prema tankoj kosi i kosi sklonoj pucanju jer je dodatno štiti.

Uz Hello Beauty Detangling Brush kosa postaje glatka i sjajna u samo nekoliko poteza. Savitljive i pomno poredane iglice na četki zaslužne su za maksimalne rezultate koje Hello Beauty Detangling Brush daje. I ono najbitnije - nema zatezanja, boli, čupanja i pucanja kose.

Četka je ergonomskog dizajna čime omogućava praktično držanje. Može se koristiti ili na mokroj ili na suhoj kosi.  Njena prednost je što istovremeno prilikom rasčešljavanja kose, četka nježno masira vlasište pri čemu potiće njegovu cirkulaciju. Hello Beauty Detangling Brush pogodna je i za kratku i za dugu kosu, kovrčavu, ravnu ili valovitu, a može se koristiti i za ekstenzije.

Hello beauty Detangling Brush dostupna je u dvije boje - magenta i zelenoj u svim BIPA drogerijama po cijeni od 54,90 kuna.

Tags: bipa, detangling, brush, četke

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Raščešljavanje bez muke: Hello Beauty Detangling Brush