Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Raskošna njega za lice sa tri vrste meda: Melvita Apicosma

melvita-apicosma-kolekcija

Još 1983. godine nastala je Melvitina kolekcija Apicosma, a njegujuće formule proizvoda iz ove kolekcije neprestano se razvijaju. Kolekcija je dobila ime koje i danas nosi davne 1990. godine.

Bogate obnavljajuće formule čija je učinkovitost znanstveno dokazana čine samo srce proizvoda za njegu lica raskošnih, iznimno mekih tekstura. Izvor učinkovitog obnavljajućeg djelovanja sinergija je prirodnih aktivnih sastojaka u patentiranom kompleksu koji ujedinjuje ljepotu, učinkovitost i autentičnost – vrijednosti koje su duboko usađene u samo srce Melvite.

Bogatstva pčelinje košnice, osobito med, jedno su od temelja Melvite, čija iznimna svojstva već 30 godina prelijeva u njegujuće formule. Čak je i ime Melvita poteklo od riječi Mel što znači med i Vita što znači život. Ta dragocjena bogatstva ujedinjena u inovativnom patentiranom kompleksu tri vrste meda, idealno su rješenje za suhu, isušenu i osjetljivu kožu.

'Rođena sam u obitelji pčelara, a i sama sam velika ljubiteljica cvijeća, prirode i njene beskonačne slobode. Još mnogo prije no što su moji roditelji osnovali Melvitu, osjećala sam snažnu povezanost sa svijetom marljivih pčela koje sam svakodnevno gledala na našoj farmi. Kao što kaže Proust, postoje mirisi koji nas i danas snažno podsjećaju na djetinjstvo. Kolekcija Apicosma jedna je od onih koje su mi posebno prirasle srcu. Mnogo mi znači kad vidim da su joj novo ruho i nove inovativne formule udahnule novi život.', kaže Amanda Chevilliat, kći Bernarda i Nûriël, osnivača Melvite.

Melvita koristi različite vrste meda. Med cvijeta bagrema omekšava i djeluje detoksikacijski, med cvijeta naranče umiruje i obnavlja, a med timijana krijepi i djeluje protuupalno. Patentirana sinergija 3 vrste organskog meda hrani kožu obnavlja je i umiruje. Osim meda, u Apicosma liniji upotrebljena je i organska cvjetna pelud, matična mliječ, ulja organskih arganovih oraščića i slatkih badema te organski α-bisabolol.

melvita-apicosma-raskosna-krema-za-lice

APICOSMA RASKOŠNA KREMA ZA LICE

Bogata formula ima iznimno bogatu, svilenkasto nježnu teksturu koja ne ostavlja masni trag te obavija kožu osvježavajućim cvjetnim mirisom s mekim dodirom meda. Sinergija 3 vrste meda (timijan, bagrem i cvijet naranče) pruža iznimno učinkovito obnavljanje suhe i osjetljive kože. Krema obogaćena hranjivom organskom matičnom mliječi bogatom vitaminima , organskim uljem argana bogatim esencijalnim hranjivim tvarima te omega 6 i 9 masnim kiselinama, sadrži također i umirujući alfa-bisabolol koji pomaže spriječiti upalne reakcije na koži. Dolazi u pakiranju od 40 ml, a cijena joj je 230 kuna.

melvita-apicosma-mlijeko-za-ciscenje

APICOSMA KREMASTO MLIJEKO ZA ČIŠĆENJE

Kremasto mlijeko s iznimno nježnim djelovanjem, učinkovito uklanja sve ostatke šminke i nečistoća i sa lica i sa očiju. Poput losiona, nježna njegujuća formula štiti kožu od isušivanja te je obavija osvježavajućim, cvjetno-medenim mirisom. Ostavlja potpuno čistu kožu, a sve nečistoće i ostaci šminke su nježno uklonjeni. Koža je nakon nježnog učinkovitog čišćenja potpuno čista, meka i opuštena. Kremasto mlijeko za čišćenje osvježava kožu te je priprema za daljnju njegu bez neugodnog osjećaja zatezanja. Cijena Apicosma mlijeka za čišćenje je 115 kuna.

Tags: melvita, krema, njega, mlijeko

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Raskošna njega za lice sa tri vrste meda: Melvita Apicosma