Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Ravnoteža kože je važna: Reviderm pH Manager

reviderm-ph-manager

Reviderm pH Manager je dio Reviderm Re-Fine podlinije koju čine koncentrati s visokim udjelom aktivnih sastojaka za dubinsku i cjelovitu regeneraciju kože.

Koža je naš najveći organ koja uspješno izvršava više zadaća istovremeno, obavljajući nekoliko ključnih funkcija za naše cjelokupno zdravlje. Njezina najvažnija zadaća je da djeluje kao zaštitna barijera između našeg tijela i vanjskog svijeta, a pH vrijednost kože jedan je od njezinih ključnih zaštitnih mehanizama. Na pH vrijednost naše kože stalno utječu vanjski utjecaji, kao što su zagađenje, temperaturne promjene i agresivne kemikalije.

reviderm-ph-manager

Važnu ulogu u stanju kože ima njezina pH vrijednost. Kiseli zaštitni sloj ključan je za funkcioniranje zaštitne barijere kože. Neutralizira alkalne agresivne tvari (primjerice, agresivne tenzide), sprječava rast bakterija te obnavlja i održava optimalno kiselo okruženje u kojem se prirodna flora može razvijati. Rastom pH vrijednosti, prirodna ravnoteža kože postaje poremećena. Esencijalni epidermalni lipidi više ne mogu biti sintetizirani, koža gubi vodu i suši se. U ovom stanju, vanjski dio kože (ili epiderma) više ne može funkcionirati kao zaštitna barijera. Narušavanjem njezine zaštitne funkcije, koža može postati suha, osjetljiva ili izrazito osjetljiva. Podložna je infekcijama, oboljenjima poput atopijskog dermatitisa te stanjima poput rozaceae, a narušena je i njezina sposobnost zaštite tijela. Naša površina kože ima blago kiselu pH vrijednost, a donedavno se smatralo da je normalna pH vrijednost kože između 5,4 i 5,9. Novija istraživanja pokazuju da zdrava kože ima fiziološku pH vrijednost manju od 5.

Osluškujući potrebe svih žena, Reviderm dermokozmetika je u suradnji sa svojim stručnjacima razvila inovativnu liniju pH Manager proizvodima koju čine tri seruma - pH Manager, pH Manager Forte i pH Manager Forte Plus, a mogu se koristiti pojedinačno ili u kombinaciji za najbolji učinak. pH Manager koncept aktivira prirodne mehanizme reguliranja kože te u kombinaciji s aktivnim sastojcima poput Kerabionica i posebno razvijenih peptida uravnotežuju prirodni sastav i mehanizam kože, te tako potiče razvoj enzima kako bi koža postala otpornija.

reviderm-ph-manager

Prvi proizvod u inovativnom sistemu kontroliranja pH vrijednosti kože je pH Manager koji ima 3.8 pH vrijednost i 5% lipida. Sadrži jedinstveni Kerabionic kompleks aktivnih sastojaka s probiotikom prve razine koji regulira pH vrijednosti kože, aktivira lipide te formira enzime koji stabiliziraju kožu i jačaju njezinu otpornost. pH Manager je posebno razvijen za osjetljivu i atopičnu kožu kao npr. kožu sklonu alergijama, iritacijama, neurodermatitisu ili za seboroičnu kožu uzrokovanu stresom ili nervozom. Pomaže u rekonstrukciji kožne barijere i značajno reducira neugodan osjećaj zategnutosti, suhoće i svrbeža kože.

Reviderm pH Manager Forte je napravljen posebno za kožu s proširenim porama, mješovitu kožu kao i za onu koja pokazuje znakove starenja od sunca i srednje duboke bore. Sadrži pH 3,5 i 5% lipida, te probiotike druge razine. Kisela površina kože ima posebnu ulogu u smanjenju nakupljanja bakterija te značajno smanjuje formiranje akni i upalnih lezija. Nježna keratoza od bademovih kiselina i druga generacija voćnih kiselina stimulira diobu stanica, aktivira regulatorne mehanizme kože i vitalizira funkcije kože. Mrtve stanice kože se uklanjaju, a aktivni sastojci oplemenjuju teksturu i zaglađuju kožu. Druga generacija voćnih kiselina osigurava izvanrednu kompatibilnost s kožom i time se postiže prirodni piling efekt AHA kiselinama, a osjećaj gorenja kože, peckanje, crvenilo ili druge kožne iritacije su konačno stvar prošlosti. pH Manager Forte se koristi kao nadopuna pH Manager proizvodu.

pH Manager Forte Plus (pH 3, 0% lipida) namijenjen je za kožu koja pokazuje značajna oštećenja od sunca, dublje bore, sklonost aknama ili za pušačku kožu. Kerabionic kompleks aktivnih sastojaka uklanja sebum i mrtve stanice te ima snažan regeneracijski učinak čime aktivira prirodnu funkciju kože za mladenački izgled. Keratolyse iz druge generacije voćnih kiselina stimulira diobu stanica i aktivira regulatorne mehanizme kože, a blijedoj se koži vraća sjaj, boja i vitalnost te ona postaje zaglađena, a bore vidljivo smanjenje. pH Manager Forte Plus koristi se kao nadopuna pH Manager Forte serumu.

Cijena Reviderm pH Manager i pH Manager Forte je 449 kuna, a Reviderm pH Manager Forte Plus 459 kuna.

Tags: serum, reviderm

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Ravnoteža kože je važna: Reviderm pH Manager