Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Razbudite i revitalizirajte umornu kožu: Kiehl's Daily Reviving Concentrate

kiehls-daily-reviving-concentrate

Kiehl's Daily Reviving Concentrate novo je prozračno ulje za lice koje razbuđuje, revitalizira i energizira umornu kožu, a osmišljen je kao dnevni pandan Kiehl'sovaa bestsellera Midnight Recovery Concentrate lansiranog 2010. godine.

Daily Reviving Concentrate ima nevjerojatnu formulu koja aktivira djelovanje obrambenog mehanizma kože tijekom dana, sadrži posebno odabranu kombinaciju sastojaka, visoke koncentracije i 100% prirodnog podrijetla, poput esencijalnih ulja korijena đumbira te biljnih ulja kalofila i sjemenki suncokreta, koji potiču djelovanje obrambenog mehanizma tijekom cijelog dana, u cilju revitalizacije i smanjenja znakova umora.

kiehls-daily-reviving-concentrate

Riječ je o nekomedogenoj formuli koja smanjuje oksidaciju izazvanu vanjskim čimbenicima, ne izaziva pojavu akni, ne sadrži mineralna ulja niti parabene, prozračna je i brzo se upija te osnažuje i štiti barijeru kože, a rezultat je glatka, osvježena i zdrava koža tijekom cijelog dana.

Kako bi postigli optimalnu učinkovitost, Kiehl'sovi su kemičari za ovu formulu kreirali poseban sustav koji odražava način na koji se koža štiti od vanjskih utjecaja. Koža tijekom dana proizvodi sebum, ulje koje sadrži lipide i skvalen, sastojak koji gradi zaštitnu barijeru, obnavlja dehidriranu kožu i potpomaže zadržavanje vlažnosti.

kiehls-daily-reviving-concentrate

'Kiehl’sovo ulje sjemenki suncokreta prolazi dodatnu fazu destilacije za postizanje veće koncentracije aktivne frakcije ulja, ali dovoljno blagu da održi njegovu cjelovitost. Rezultat donosi brojne koristi za postizanje zdrave kože, uključujući osnaživanje njezine barijere i održavanje razine vode. Ulje kalofila donosi zaglađujući učinak te je stoga idealan odabir za proizvod za dnevnu njegu protiv svakodnevnih stresora. A esencijalno ulje korijena đumbira odabrali smo zbog njegovih antioksidacijskih značajki, dokazanih tijekom testiranja in vitro.', istaknuo je dr. Geoff Genesky, voditelj Kiehl’sova laboratorija.

kiehls-daily-reviving-concentrate

Ulje korijena đumbira štiti stanice kože od peroksidacije lipida uzrokovane UVA zrakama i značajno smanjuje pojavu upalnih markera. Potiče stvaranje proteina dermisa, poput prokolagena I, kolagena III i elastina.

Suncokretovo ulje pozitivno utječe na vlažnost kože, ublažava crvenilo i zaglađuje kožu. Smanjuje pojavu upalnih markera, što ukazuje na njegova protuupalna svojstva. Testovi in vitro također pokazuju da suncokretovo ulje potiče aktivnost receptora koji sudjeluju u sintezi lipida zaštitnog sloja kože i sazrijevanju korneocita.

Ulje kalofila svojim emolijentnim svojstvima održava razinu vlažnosti u koži. Budući da je bogat lipidima koji imaju važnu ulogu za zdrav izgled kože, kao što je linoleinska kiselina, ima zaštitna svojstva i smanjuje pojavu upalnih markera, te umiruje i njeguje kožu.

Kiehl’sova mješavina biljnih i esencijalnih ulja Daily Reviving Concentrate koži pruža zaštitu koja se lako i brzo upija. Kako biste iz dana u dan razbudili vašu kožu i pomogli joj da izgleda zdravo i blistavo, nakon čišćenja i nanošenja seruma, a prije kreme, nanesite 2-3 kapi formule.

Cijena Kiehl's Daily Reviving Concentrate je 310 kuna (30 ml), a dostupan je u Kiehl's dućanu u Arena centru u Zagrebu.

 


[1]Testiranja invitro, L’OREALOVOdjel za istraživanja

Tags: serum, ulje, concentrate, kiehl's, reviving

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Razbudite i revitalizirajte umornu kožu: Kiehl's Daily Reviving Concentrate