Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Regenerirajte kožu s puževom sluzi: Jardin Naturel

jardin-naturel-puzeva-kozmetika

Jardin Naturel, koji svoje proizvode bazira na puževoj sluzi, obogatio je svoju ponudu proizvoda s linijom za njegu lica u kojoj se nalazi mlijeko za čišćenje, tonik za lice i krema s puževom sluzi čiji sastojci potiču prirodnu revitalizaciju kože.

Jardin Naturel je promatranje prirodnih procesa regeneracije i revitalizacije te zaštitne uloge koju ima puževa sluz prenio u  inovativan pristup njezi kože. Tako nova Jardin Naturel linija za njegu kože lica, u tri nova proizvoda – mlijeku za čišćenje lica, toniku i kremi, sadrži visokokvalitetnu puževu sluz koja je bogata alantoinom, glikolnom i hijaluronskom kiselinom, proteinima (kolagen i elastin) i vitaminima.

Poznato je da puž sam može obnoviti svoju kućicu, a rezultati primjene visokokvalitetne puževe sluzi na kožu daju odlične rezultate. Prirodni alantoin potiče obnavljanje i zacjeljivanje kože, glikolna kiselina ima pročišćavajući učinak te ujednačava nepravilnosti kože, hijaluronska kiselina osigurava dobru hidrataciju što se odražava na čvrstoću kože, proteini su bitni za elastičnost i otpornost, a vitamin B6 održava vlažnost kože.

jardin-naturel-puzeva-kozmetika

 

Mlijeko za čišćenje lica s puževom sluzi čisti i hidratizira kožu. Kremaste je i nemasne teksture, nježnog mirisa. Pogodno je za sve tipove kože, kao i za osjetljivo područje oko očiju.

Tonik za lice s puževom sluzi djeluje umirujuće i blago na iritiranu kožu. Idealan je za njegu mješovite i masne kože koja je sklona upalama i nastanku akni. Osvježava kožu i priprema je za bolje upijanje aktivnih sastojaka iz kreme.

jardin-naturel-puzeva-kozmetika

Jardin Naturel puževa krema za lice stimulira prirodnu regeneraciju kože te smanjuje i ublažava nepravilnosti kože, poput tragova akni, ožiljaka, pigmentacijskih mrlja i bora. Lagane teksture, krema se brzo upija, a koža je hidratizirana satima.

Svi Jardin Naturel proizvodi dostupni su u dm drogerijama, a cijena mlijeka za čišćenje i tonika je 39,90 kuna te kreme 49,90 kuna.

Tags: puževa

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Regenerirajte kožu s puževom sluzi: Jardin Naturel