Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

RÉNERGIE YEUX MULTIPLE LIFT – 6 efekta za vidljivo mlađi izgled

Želite mladolik izgled? Smanjene borice oko očiju? Ili ste možda poželili da vam nestanu podočnjaci?

 

Zahvaljujući godinama i gravitacijskoj sili, neki se dijelovi lica s vremenom opuste, posebice u području koje spaja kapke i jagodične kosti, jer u tom području koža ima manje unutarnje potpore u tkivu. Oko 40-e godine života koža počinje gubiti gipkost, crte postaju izraženije, oblik lica se polako gubi, te se pojavljuju sjene na licu koje su zaslužne za vidljivo starenje lica. Kako bi se zaustavilo vrijeme, jedna se od najnovijih tehnika plastične kirurgije bazira na vraćanju potpornja licu i premještanju opuštenih dijelova kože u prvobitnu poziciju kako bi se lice pomladilo i održalo prirodnu izražajnost.

Već 20 godina, Rénergie prati milijune žena u njihovoj potrazi za postizanje mlađeg izgleda. Najnovije Lancômovo otkriće je Rénergie Yeux Multiple Lift - dvokomponentni proizvod iz linije za njegu kože.

Proizvod se sastoji od dvije komplementarne formule sa 6 vidljivih pomlađajućih efekata:

- čvršća koža oko očiju

- podignuti kapci

- umanjene bore oko očiju

- umanjeni tamni podočnjaci

- vidljivo blistavije konture očiju

- umanjena natečenost ispod očiju

Cijela Rénergie linija proizvoda inspirirana velikim znanstvenim otkrićima nudi ženama cijelog svijeta najbolje u borbi protiv bora i gubitka elastičnosti kože. Danas, oslanjajući se na najnovije napretke u plastičnoj kirurgiji, Lancôme odgovara potrebama žena i nudi najkompletnije anti-age rješenje za područje oko očiju.

 

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa RÉNERGIE YEUX MULTIPLE LIFT – 6 efekta za vidljivo mlađi izgled