Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Revolucionarni antioksidant za zaštitu kože lica od sunca: La Roche-Posay Anthelios XL Blur krema SPF50

lrp-anthelios-blur-unifiant

Ove je godine La Roche-Posay u svoje nove kreme za lice s visokim zaštitnim faktorom stavio revolucionarni antioksidans Baicalin,  koji uz napredni sustav filtra pomiče granice fotozaštite, uključujući i zaštitu od dugih UV-zraka.

lrp-anthelios-blur-unifiant

ANTHELIOS XL KREMA ZA LICE SPF 50+ sadrži revolucionarni antioksidans Baicalin koji uz napredni sustav filtra Mexoplex pomiče granice fotozaštite uključujući i zaštitu od dugih UVA zraka. Unaprijeđena formula zajedno s optimalnom teksturom hidratizira kožu, lako se upija  i pruža ujednačenu zaštitu na površini kože. Proizvod omogućuje vrlo visoku UVA/UVB zaštitu, lako se nanosi i razmazuje, vodootporan je i ne ostavlja bijele tragove.

Svaka koža ima svoje posebne potrebe i stoga njega za zaštitu od sunca mora biti prilagođena individualnom tipu kože. Osim odgovarajuće UV zaštite, žene sve više traže dodatne prednosti od njege za zaštitu od sunca, jednako kao i od ostalih proizvoda za njegu kože koje svakodnevno koriste. BLUR KREMA SPF 50 pruža vrlo visoku zaštitu s optičkim učinkom zaglađivanja. Zahvaljujući univerzalnoj nijansi boje kože ten je ujednačen, zaglađen a sitne nepravilnosti prekrivene. Ispod inovativne, pjenaste 'blur' teksture koja se u trenu upija nalazi se vrlo visoka zaštita od UVA/UVB zraka: SPF 50/PPD 21. Proizvod pruža prirodan izgled, dugotrajnu ugodu te je dostupan u dvije nijanse Doré i Rosé.

Cijena nove Anthelios XL SPF 50+ kreme za lice je 129 kuna (50 ml), a nove Blur kreme za lice SPF50 je 143 kune (40 ml).

Tags: roche-posay, zaštita

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Revolucionarni antioksidant za zaštitu kože lica od sunca: La Roche-Posay Anthelios XL Blur krema SPF50