Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Revolucionarno rješenje u borbi protiv hiperpigmentacije: Reviderm SpotEx trio

reviderm-spotex-trio

Hiperpigmentne promjene na koži, poznatije i kao pjegice, u posljednje vrijeme pogađa sve veći broj žena odrasle i starije dobi, a posebice one sa svjetlijim tenom. Izlaganje suncu, hormonalne promjene, ozljede, genetički faktor, određene bolesti i starenje mogu uzrokovati pojačanu proizvodnju melanina u određenim područjima te tako uzrokovati pojavu hiperpigmentacije ili tamnih mrlji. Dok su nekima pjegice neodoljivo šarmantne, drugi ih smatraju estetskim problemom i u neprestanoj su potrazi za odgovarajućim proizvodima koji će ukloniti nagomilani pigment.

Reviderm je razvio inovativnu SpotEx formulu za brisanje i ublažavanje pigmentnih mrlja. SpotEx proizvodi su osmišljeni kao cjelodnevna njega koja ublažava ili u potpunosti briše hiperpigmentacijske mrlje bez obzira na uzrok te intervenira u melagoneze u svim fazama i umanjuje formiranje novog melanina. Proizvodi sadrže aktivne sastojke koji blokiraju enzime odgovorne za stvaranje melanina, a u isto vrijeme aktiviraju se prirodni mehanizmi zaštite stanice. Potiče se sinteza antioksidansa koji dodatno štite stanice od starenja i slobodnih radikala.

reviderm-spotex-trio

Linija se sastoji od tri proizvoda koji pružaju potpunu dnevnu i noćnu njegu lice: SpotEx Day Fluid, SpotEx Night Fluid i SpotEx Concentrate.

SpotEx Day Fluid je idealan za dnevnu njegu lica. Sadrži inovativnu formulu koja briše postojeće pigmentacijske mrlje te sprječava nastanak novih pjegica. Ekstrakt sjemenki drveta Nangka inhibira transfer melanina do površine kože, dok vitamin C neutralizira nastanak slobodnih radikala i vraća licu mladenački efekt.

Za noćnu njegu preporuča se SpotEx Night Fluid s enzimom bacillus koji posebno ubrzava posvjetljenje kože tijekom noći, potiče kožu na regeneraciju, pojačava prirodni proces ljuštenja kože te pospješuju uklanjanje postojećih pigmentacijskih mrlja.

Za najbolje rezultate preporučuje se i SpotEx Concentrate koji sadrži visoki udio aktivnih sastojaka koji se apliciraju na područje kože najviše zahvaćeno hiperpigmentacijskim pjegama. Nakon nanošenja koncentrata, potrebno je nanijeti SpotEx Day Fluid ili SpotEx Night Fluid za daljnju njegu.

Preporučena maloprodajna cijena je 889 kuna za set od tri proizvoda koji uključuje SpotEx Day Fluid, SpotEx Night Fluid i SpotEx Concentrate.

Tags: hiperpigmentacija, reviderm

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Revolucionarno rješenje u borbi protiv hiperpigmentacije: Reviderm SpotEx trio