Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Riješite se nepravilnosti:Vichy Normaderm BB Clear

vichy-normaderm-bb-clear

Vichy predstavlja renovaciju linije Normaderm s dva nova proizvoda - Normaderm dnevna krema i Normaderm BB Clear. Normaderm je linija za borbu protiv nepravilnosti odrasle kože.

Odrasle žene sve češće imaju problema s nepravilnostima na koži čiji su uzroci različiti - od hormonalnih ciklusa, vanjskih faktora poput onečišćenja do velikih životnih promjena poput trudnoće.

Sve je veći broj žena koji pati od pojave nepravilnosti na koži i ono sve više utječe na njihovo samopouzdanje. Kod nekih žena se problemi s kojima se suočavaju u adolescentskoj dobi, nastavljaju pojavljivati i u odrasloj dobi, dok se kod nekih tek počinju javljati nakon 25-te godine što može utjecati na smanjenje samopouzdanja i kvalitetu života.

Na stvaranje nepravilnosti na koži utječu razni faktori napr.  onečišćenja imaju jači utjecaj na odraslu kožu, hormonalni ciklusi koji kod odraslih žena traju duže kao i nepravilnosti koje se javljaju pod utjecajem tih ciklusa, velike životne promjene poput trudnoće, preseljenja, nedostatak sna, stresan način života i štetne UV zrake.

vichy-normaderm-bb-clear

Normaderm dnevna krema hidratantna je njega protiv nepravilnosti, aktivno tretira nedostatke na odrasloj koži. Kompleks aktivnih sastojaka. Airlicium i Phe-Resocinol posebno je prilagođen odrasloj masnoj koži sklonoj nepravilnostima. Uz aktivne sastojke, dnevna krema je obogaćena glicerinom i hidratantnim glikolima te njena lagana tekstura omogućuje osjećaj čiste, svježe i ugodne kože bez stvaranja osjećaja težine na koži. Klinički je dokazana učinkovitost na postojeće  nepravilnosti na odrasloj koži, čak i tijekom mjesečnog ciklusa.

vichy-normaderm-bb-clear

Normaderm BB Clear je BB krema za kožu sklonu nepravilnostima savršeno matira kožu, ujednačava ten, smanjuje nepravilnosti te hidratizira kožu. Normaderm BB Clear ima laganu teksturu obogaćenu mineralnim pigmentima koja korigira nedostatke na odrasloj koži te dopušta koži da diše. Sadrži Vichy termalnu vodu koja smiruje, jača i obnavlja kožu. Pogodna je za osjetljivu kožu  (hipoalergeno i nekomedogeno).

Formula je jedinstvena na tržištu BB krema po tome što ujednačuje ten zahvaljujući mineralnim pigmentima koji obogaćuju teksturu. Popravlja strukturu površine kože i ističe njen zdravi sjaj. Tijekom dana smanjuje masni sjaj zahvaljujući novom matirajućem agensu, Airliciumu, koji u kombinaciji s visokoučinkovitim upijajućim puderima (kaolin, silica) apsorbira višak sebuma (masnoće) i drži masni sjaj pod kontrolom. Tijekom 30 dana smanjen je broj nepravilnosti. Visoko koncentrirana salicilna kiselina i cink kao antibakterijski sastojak ubrzava staničnu obnovu, uklanjaju odumrle stanice i pročišćava kožu. Iz tjedna u tjedan koža je sve mekša, glađa i besprijekorno lijepa.

Cijena Normaderm dnevne kreme je 156 kuna, a Normaderm BB Clear kreme 152 kune.

Tags: predstavlja, protiv, preparativa, borbu, kože, vichy, krema, linija, normaderm, dnevna, nepravilnosti, odrasle, clear

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Riješite se nepravilnosti:Vichy Normaderm BB Clear