Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Rješenje za alergijama sklonu kožu: La Roche-Posay Toleriane Ultra

la-roche-posay-toleriane-ultra

Danas, svaka treća osoba ima osjetljivu kožu. Bilo da je riječ o osjetljivoj, netolerantnoj ili alergijama sklonoj koži, ona zahtijeva posebnu pažnju i prilagođenu njegu. La Roche-Posay ima rješenje za takvu kožu – Toleriane Ultra.

Alergije su najčešća zdravstvena tegoba današnjice. Ona je poremećaj imunološkog sustava, te osobe koje boluju od određene alergije (ili više njih) oslabljenog su imuniteta i preosjetljive na neke tvari iz okoline, a lokalni simptomi manifestiraju se i na koži. Intoleranta koža je ona koja pokazuje hiperosjetljivost na čimbenike iz okoline i određene proizvode, a manifestira se kroz subjektivne pojave: peckanje, zatezanje i suhoća kože. Takvo stanje kože može imati i simptome crvenila i iritacije koji su izazvani alergijama.

la-roche-posay-toleriane-ultra

Toleriane Ultra, revolucionarna je krema koja koži pruža intenzivnu umirujuću njegu, a svojom potpunom formulom koja sadrži neurosensine, glicerin, karite maslac i termalnu vodu La Roche-Posay, koži daje trenutan i dugotrajan učinak olakšanja.

Toleriane Ultra namijenjena je svim tipovima osjetljive kože, osobama sklonim netoleranciji na uobičajenu kozmetiku i alergijama te kod nadraženosti kože kao što su crvenilo, osjećaj neugode i peckanja. Ne sadrži dodane konzervanse, parfeme i emulgatore. Zahvaljujući novoj tehnologiji i inovativnom pakiranju te ultra hermetički zatvorenoj bočici, ovaj vrhunski proizvod možete iskoristiti u potpunosti bez kontaminacije, suhog taloga, oksidacije ili ostatka.

la-roche-posay-toleriane-ultra

Toleriane Ultra proizvodi u potpunosti odgovaraju zahtjevima izrazito osjetljive kože te alergijama sklonoj koži, a preporučeni su i od francuske udruge za prevenciju alergija AFPRAL. Do danas je 12 proizvoda akreditirano kao proizvodi koji poboljšavaju kvalitetu života pacijenata koji pate od alergija, a među njima je i Toleriane Ultra.

a-roche-posay-toleriane-ultra-dermo-nettoyant

Uz kupovinu Toleriane Ultra kreme, La Roche-Posay vam poklanja i Toleriane Dermo-Nettoyant losion za čišćenje lica i očiju od 50 ml. Preporučena maloprodajna cijena Toleriane Ultra kreme je 148 kuna.

Tags: roche-posay, alergije

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Rješenje za alergijama sklonu kožu: La Roche-Posay Toleriane Ultra