Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Rješenje za muke po porama: Clinique Pore Refining Solutions

clinique-pore-refining-solutions

Clinique je razvio liniju Pore Refining Solutions koja je idealno rješenje koje pomaže kontrolirati izlučivanje ulja, dok u isto vrijeme intenzivno hidratizira kožu te smanjuje pore.

Pore su otvori na koži kroz koje izlazi sebum na površinu kože. Proizvodnja ulja je povezana s veličinom pora - veće pore, veća proizvodnja ulja. Izlučivanje sebuma jedna je od čestih briga žena svih dobi, diljem svijeta. Neredovito čišćenje, hormoni, upale, područja s vrućom i sparnom klimom mogu pogoršati stanje.

Dok smo mladi, naše pore su nevidljive i koža nam je savršeno zaglađena. Kako starimo, povećava se proizvodnja ulja zbog hormonalnih promjena, stanice stare nepravilno, obnova stanica se usporava i povećava se dehidracija kože zbog čega su pore manje čvrste. Činjenica je da koža lica ima 300 000 pora čija se veličina udvostručuje od 25-te do 50-te godine života. Pore su vidljive na svim tipovima kože.

U Pore Refining Solutions liniji nalazi se Correcting Serum, Stay-Matte Hydrator i Instant Perfector.

clinique-pore-refining-solutions-correcting-serum

Clinique Pore Refining Solutions Correcting Serum

Trenutno smanjuje izgled pora dok tijekom vremena učvršćuje površinu kože. Vidljivost pora se smanjuje do 58% za samo 2 tjedna te je koža vidljivo mlađa i zaglađenija. Serum je pun antioksidanata koji štite kožu od budućih oštećenja koji uzrokuju rastezanje pora. Preporučena maloprodajna cijena korigirajućeg seruma je 399 kuna.

clinique-pore-refining-solutions-stay-matte-hydrator

Clinique Pore Refining Solutions Stay-Matte Hydrator

Lagani bezuljni losion za lice kontrolira sjaj, matira kožu te smanjuje izgled pora. Stay-Matte Hydrator savršeno je rješenje koje pomaže kontrolirati izlučivanje ulja, dok u isto vrijeme hidratizira kožu. Trenutno i tijekom vremena smanjuje izgled pora te daje svjež, mlađi izgled kože. Preporučena mu je cijena 391 kunu.

clinique-pore-refining-solutions-instant-perfector

Clinique Pore Refining Solutions Instant Perfector

Korektor koji trenutno prekriva pore te ih tijekom vremena smanjuje za 50%. Koristi se prije ili nakon tekućeg pudera te tijekom dana prema potrebi jer smanjuje lučenje sebuma, a nanosi se samo na područja sa vidljivim porama. Otporan je na vodu, znoj i vlagu. Dostupan je u tri nijanse - Invisible Bright, Invisible Light i Invisible Deep, a cijena mu je 275 kuna.

Tags: serum, clinique, njega, pore

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Rješenje za muke po porama: Clinique Pore Refining Solutions