Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Rješenje za netolerantnu kožu: La Roche Posay Toleriane Ultra

Svjetska zdravstvena organizacija je rangirala alergije na 4. mjesto najraširenijih bolesti u svijetu. Jedna od dvije osobe je sklono alergijama i/ili netoleranciji.

Alergija je u suštini odgovor imunološkog sustava na alergen dok je netolerancija kože trenutan i jednokratan odgovor kože na alergen ili iritant. Za razliku od kože sklone alergijama, kod netolerancije kože nije riječ o odgovoru imunološkog sustava te ovdje nema faze senzibilizacije kao što je to slučaj kod alergija.
Obrana je u netolerantne kože fizički krhkija te izloženija vanjskim štetnim utjecajima i rizicima od alergija. Netolerantnu kožu karakterizira važnost subjektivnih simptoma (osjećaj bockanja i peckanja), s obzirom na to da su tijekom pregleda objektivni simptomi manje očiti, ili čak minimalni, u usporedbi s opisom koji daje pacijent: blagi eritem, izraženije suha koža, ponekad lagano ljuštenje.

Iz La Roche Posey stiže rješenje za netolerantnu kožu u vidu nove njege. Toleraine Ultra je svakodnevna njega za osjetljivu, netolerantnu kožu sklonu alergijama. To je prva njega s neurosensinom koja trajno oslobađa kožu lica od svakodnevnog osjećaja neugode. Sadrži minimalan broj sastojaka i time se izbjegava mogućnost alergijskih reakcija na osjetljivoj koži. Neurosenin peptid odgovoran je za neutraliziranje “mikro-upalnog” stresa, stvarnog uzroka ubrzanog starenja svih tipova koža, pogotovo najosjetljivije.

U novoj formuli Tolerian Ultra kreme je trostruka inovacija:

  • Umirujući učinak: trenutan i dugotrajan učinak olakšanja
  • Visoka tolerancija: tolerancija testirana na koži sklonoj alergijama te vrlo suhoj koži sklonoj nadraživanju i svrbežu
  • Čista formula:  krajnje minimalistička formula koja se svodi na bitno te je pročišćena od svih tvari koje mogu nadražiti  kožu ili izazvati alergijsku reakciju. Izrazito je ugodne teksture za kožu koja na sve reagira. Bogata i kremasta, lako se nanosi i brzo se upija te bez potrebe za utrljavanjem koje može i dodatno pogoršati osjetljivost izrazito netolerantne kože. Trenutno hidratizira i umiruje. Nekomedogeno.

Toleraine Ultra dolazi u 100% hermetičkoj ambalaži koja je inspirirana od strane farmaceutske industrije te u potpunosti osigurava proizvod i njegova formula ostaje nepromijenjena – nema oksidacije proizvoda i zbog troslojne vrećice koja garantira nepropusnost zraka. Bez metalnih komponenti u pakiranju te se proizvod može potrošiti do zadnje kapljice.

Preporučena cijena proizvoda na prodajnim mjestima: 142 kune

Tags: svijetu, preparativa, kožu, jedna, bolesti, najraširenijih, dvije, i/ili, netoleranciji, alergijama, sklono, osobe, mjesto, netolerantnu, svjetska

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Rješenje za netolerantnu kožu: La Roche Posay Toleriane Ultra