Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Rješenje za probleme sa cirkulacijom: Olival proizvodi s posebnom namjenom

olival-ice-gel-konjski-balzam

Od nedavno Olival ima u ponudi gelove i balzame namijenjeni osobama koje imaju problema sa reumom, zglobovima, otečenosti nogu i cirkulacijom. Riječ je o četiri nova proizvoda - Ice Gel, Konjski Gel, Reumo Gel i Veno Gel.

Osnovu ovih proizvoda s posebnom namjenom čini pet aktivnih tvari neven, mentol, divlji kesten, arnika i kamfor. Neven se tradicionalno koristi za liječenje raznih kožnih oboljenja ili oštećenja kože. Potiče optok krvi i pojačava tonus kože, te djeluje antibakterijsko i protuupalno. Mentol proširuje krvne žile i time izaziva osjećaj hlađenja, pa se lokalno na koži koristi kao analgetik i kod reumatskih bolova. Divlji kesten se koristi za poboljšanje elastičnosti krvnih žila (osobito vena) za bolju mirkocirkulaciju, bolji tonus kože i time sprječava stvaranje endema (nakupine vode u organizmu). Arnika se koristi za bolju cirkulaciju, kod uganuća i nagnječenja, podljeva krvi i otoka izazvanih traumom. Kamfor koji se dobiva destilacijom osušenog debla, grana i lišća kamforovca, a koristi se kod reumatskih tegoba, neuralgija i sportskih povreda.

ICE GEL

Ice Gel je namijenjen za za lokalno intenzivno hlađenje kože, sportske povrede i upale mišića i bolju cirkulaciju. Hladi kožu i ublažava bolove nastale kao posljedica povrede, reumatske bolesti ili upale mišića. Pojačava cirkulaciju, a na mjestu primjene može izazvati lagano crvenilo te nakon hlađenja lagani osjećaj grijanja. Dolazi u pakiranju od 250 ml, a cijena mu je 44 kune.

KONJSKI BALZAM

Želite li bolju pokretljivost, opuštanje mišića i smanjenje bolova, onda je Konjski balzam pravi izbor. Konjski balzam pojačava cirkulaciju i stimulira pokretljivost zglobova, a ekstrakt divljeg kestena u kombinaciji sa mentolom i kamforom opušta mišiće i smanjuje bolove. Cijena mu je 19 kuna (250 ml).

olival-reumogel-venogel

REUMO GEL

Ublažava simptome reume i smanjuje otekline. Reumo Gel ublažava bolove u mišićima i zglobovima, nastale kao posljedica povrede, reumatske bolesti ili upale zgloba i poboljšava pokretljivost i cirkulaciju na mjestu nanošenja. Prirodni ekstrakti divljeg kestena i arnike uz dodatak mentola i kamfora djeluju sinergistički na bolno mjesto, omogućuju bolju pokretljiovst, smanjuju otok i učvršćuju stijenke krvnih žila. Cijena Reumo Gela je 39 kuna (250 ml).

VENO GEL

Veno Gel pospješuje cirkulaciju, jača stijenke krvnih žila i proširenih vena, a namijenjen je umornim nogama te onima koji imaju proširene kapilare. Pomaže kod poteškoća u cirkulaciji nastalih kao posljedica proširenih vena, ispucanih kapilara ili oštećenih stijenki krvnih žila te vraća svježinu umornim i teškim nogama. Ekstrakt divljeg kestena i nevena jača stijenku krvnih žila i kapilara. Cijena mu je 19 kuna (250 ml).

Nova Olival linija proizvoda raspoloživa je u svim bolje opskrbljenim ljekarnama.

Tags: olival

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Rješenje za probleme sa cirkulacijom: Olival proizvodi s posebnom namjenom