Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Rukavica za bezbolnu depilaciju: Depil Farma Liss

depil-farma-lisse

Depil Farma Liss proizvod je za depilaciju i piling u jednom potezu.

Uklanja dlačice u samo nekoliko trenutaka, jednostavnom masažom, a kožu čini glatkom i svilenkastom. Posebno dizajnirana površina s pravim kristalima (Carbex) omogućuje ugodan piling kože koji joj pruža dodatnu mekoću i sjaj. Jedno pakiranje dovoljno je za čak 25 depilacija cijelog tijela.

Depilacija sa depilacijskom rukavicom za bezbolno uklanjanje dlačica Depil Farma Liss brz je i učinkovit način depilacije zahvaljujući posebnoj površini s pravim kristalima te je potpuno bezbolan i na najosjetljivijim dijelovima tijela jer se dlačice ne čupaju nego se 'troše' i na taj način skraćuju.

Sa samo nekoliko kružnih pokreta koža je glatka i meka, a rezultati dugotrajni. Proizvod ne sadrži kemijske sastojke pa je njegova upotreba sigurna i jednostavna te se preporuča osobama s osjetljivom kožom ili proširenim venama. Jednako tako, ovaj način depilacije pokazao se izvrsnim za uklanjanje dlačica na licu, tj. za depilaciju nausnica.

Depil Farma Liss rukavica izrađena je od pravih kristala (Carbex) pa prilikom depilacije ne dolazi do iritacije, a istovremeno se stvara blagi piling učinak te se, uz dlačice, uklanjaju suhe i odumrle stanice kože. Efekt mikro-abrazije stimulira mikrocirkulaciju kože, sprječava urastanje dlačica i upale te produžuje vremenski razmak između depilacija.

Preporučuje ga se koristiti na čistu, suhu i zategnutu kožu – laganim pritiskom i kružnim pokretima. Aktivna površina rukavice dostatna je za 5 depilacija, a u svakom pakiranju nalaze se 4 zamjenska depilacijska dijela s kristalima.

Depil Farma Liss rukavica za depilaciju je dostupna u dm drogerijama po trajno niskoj cijeni od 49,90kn do kraja listopada.

Tags: depilacija, depil, farma, rukavica

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Rukavica za bezbolnu depilaciju: Depil Farma Liss