Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Sačuvajte ljepotu svoje kože i u 50-tim: Nuxe Nuxuriance

nuxe-nuxuriance-creme-jour

Nuxe Nuxuriance Dnevne kreme protiv starenja kože namijenjena je ženama u zrelim godinama. Iako se često može čuti da su godine samo brojka, a stari ste (ili mladi) upravo onoliko koliko se stari osjećate.

No mnoge žene nakon 50. godine života, ulaskom u menopauzu doživljavaju nagle fizičke, ali i psihičke promjene koje su sve samo ne ugodne. Danas više nego ikada dolazi vrijeme da pedesete postanu nove tridesete. Zrelost sa sobom povlači životno iskustvo, mudrost i obilje samopouzdanja, ali i predstavlja početak jednog novog razdoblja u kojemu se žene konačno okreću same sebi i počinju uživati punim plućima u plodovima svojeg života.

Ulaskom u menopauzu dolazi do drastičnih promjena i na koži.  Koža postaje suha, perutava i osjetljiva, a manjak estrogena vodi i do naglog gubitka čvrstoće i elastičnosti. Duboke bore postaju izraženije, a javljaju se i prve pigmentacijske mrlje. Briga o koži važnija je sada više nego ikada. Pravilna svakodnevna  i dodatna njega nužne su za sprječavanje naglog starenja kože i održavanje ljepote.

nuxe-nuxuriance-creme-jour

Lagana tekstura bogate Nuxuriance Dnevne kreme protiv starenja kože topi se u dodiru s kožom i sadrži čak 5 NUXE patenata koji dokazuju iznimnu učinkovitost na učvršćivanje i povećavanje gustoće kože, smanjenje dubokih bora te vraćanje zdravog sjaja.

Trio rijetkih biljnih sastojaka iz dubina amazonske prašume s nevjerojatnim djelovanjem: sjemenke araukarije djeluju antioksidativno protiv starenja kože, stanice biljke bakau intenzivno učvršćuju kožu, povećavaju sintezu kolagena i sprječavaju nastanak pigmentacijskih mrlja, dok korijen biljke maca (peruanski ginseng) budi njezin prirodan sjaj. Suručica, jerihonska ruža i pšenični šećer djeluju na zadržavanje vlage u koži i sprječavaju dehidraciju.

Osim kreme u Nuxuriance liniji se nalazi još i Nuxuriance serum --> link

Preporučena maloprodajna cijena Nuxuriance Dnevne kreme protiv starenja kože je 351 kunu.

Tags: nuxe, bore, anti-age, starenje

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Sačuvajte ljepotu svoje kože i u 50-tim: Nuxe Nuxuriance