Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Savršen trenutak za obitelj: L'Occitane Bonne Mère

loccitane-bonne-mere

U Provansi često se može čuti uzvik 'Oh Bonne Mère!'. U doslovnom prijevodu rekli bi 'dobra majka', a kada bi prevodili u duhu jezika, to bi bio izraz iznenađenja i oduševljenja. Radost i trenutak neizmjerne sreće i što je najvažnije – ljubaznost i velikodušnost označava 'Oh Bonne Mère!'.

'Dobra majka' ili 'Bonne Mère' također se odnosi se i na baziliku Notre Dame de la Garde koja je u srcu proizvođača tradicionalnih sapuna i građana Marseillea zauzela posebno mjesto. Simbol je majčinstva i brige za obitelj koji su utkani u novu L’Occitaneovu kolekciju.

Svi proizvodi iz L'Occitane kolekcije Bonne Mère su hipoalergeni, nježni prema osjetljivoj dječjoj koži te ekološki prihvatljivi. Već od navršene treće godine života djeca mogu koristiti ove proizvode zajedno s ostalim članovima obitelji. Blage, njegujuće formule poštuju prirodni pH kože te je dan za danom njeguju profinjenim, baršunastim teksturama koje u harmoniji s nježnim umirujućim mirisima, svakodnevnu njegu pretvaraju u trenutke istinskog užitka.

Proizvodi iz kolekcije Bonne Mère dolaze u velikim obiteljskim pakiranjima, a ambalaža biljnog porijekla (šećerna trska) primjerena je za daljnju reciklažu i najmanje je 95% obnovljiva. Nježna krema za tuširanje u pakiranju od 600 ml ekonomičnija je i ekološki prihvatljivija te primjerena da u njoj uživaju svi članovi obitelji.

loccitane-bonne-mere

BONNE MÈRE S MEDOM

Proizvodi obogaćeni omekšavajućim i ublažujućim ekstraktom meda, miluju vašu kožu slatkim mirisom bademovih cvjetova. Zlatna medena mješavina, oplemenjena mirisnim notama cvjetova lipe i naranče čine samo srce mirisa.

BONNE MÈRE S MLIJEKOM

Već sama pomisao na ove proizvode pruža vam nježan, umirujući osjećaj mekoće. Blagom mirisu cvjetova pamuka ujedinjenom sa slatkim notama i nježnim dodirom mlijeka nećete moći odoljeti.

loccitane-bonne-mere

Nježna krema za tuširanje

Iznimno meka i nježna tekstura koja se topi u dodiru s kožom, primjerena je za njegu svih članova obitelji. Njegujuća hipoalergena formula s neutralnim pH primjerena za svakodnevnu upotrebu, razmazit će vašu kožu ostavljajući je mekom i profinjeno namirisanom. Dolazi u pakiranju od 600 ml, a cijena joj je 165 kuna.

Kremasti tekući sapun

Meki, kremasti tekući sapun sasvim nježno i bez isušivanja čisti kožu, čuvajući njenu prirodnu razinu hidratacije. Kremasta njegujuća formula primjerena za svakodnevnu upotrebu, razmazit će ruke svih članova obitelji. Pakiranje je 300 ml, a cijena mu je 92 kune.

Nježna univerzalna krema

Univerzalna krema u praktičnoj ambalaži primjerenoj za svaku torbicu, da uvijek bude uz vas. Prije no što i primijetite, postat će dio vaše svakodnevne njege – to vrijedi čak i za one s najosjetljivijom kožom. Raskošna i hidratantna, nemasna njegujuća formula primjerena je za sve tipove kože, za sve članove obitelji. Dolazi u pakiranju od 75 ml po cijeni 115 kuna.

loccitane-bonne-mere

Sapun

Tradicionalni marsejski sapun svakodnevno, nježno i bez isušivanja čisti kožu, čineći je mekom i profinjeno namirisanom. L’OCCITANEOVA njegujuća formula sadrži ulje palminih plodova dobiveno na okolišu prihvatljiv način te certificirano RSPO certifikatom. U ponudi su Med, Ruža, Mlijeko, Lavanda, Citronovac i Lipa, a cijena sapuna od 100 g je 26 kuna.

Tags: njega, l'occitane, bebe

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Savršen trenutak za obitelj: L'Occitane Bonne Mère