Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Savršena koža u trenu: Biotherm Blue Therapy Lift & Blur

biotherm-blue-therapy-lift-and-blur

Biotherm Blue Therapy Lift & Blur namijenjena je trenutačnoj korekciji i prikrivanju nepravilnosti s ant-aging učinkom. Kada je riječ o njezi i postizanju savršene kože u trenu, novi filler Blue Therapy Ultra-Blur i nova krema Lift & Blur Uplifting pravi su odgovor na potrebe žena u dobi od 40 godina naviše.

Biothermovi su laboratoriji uspjeli objediniti obnavljajuće aktivne sastojke i optičku tehnologiju u iznimno ugodnu emulziju - Blue Therapy Lift & Blur. S visokom koncentracijom aktivnog sastojka Blue Retinol koji obnavlja kožu, u kombinaciji s trenutnim učinkom zaglađivanja zahvaljujući polimerima koji optimalno raspršuju svjetlost, koža u trenu postaje blistavija, a bore i nepravilnosti prikrivene.

biotherm-blue-therapy-lift-and-blur

U samo 7 sekundi značajke vašeg lica postat će ublaženije, a nepravilnosti se pod prstima jednostavno neće osjetiti. Nakon 7 dana, vidljivi znakovi starenja doimat će se nepostojećima: zaglađene bore, zategnuta koža, blistav i mladolik izgled. U cilju provjere stvarne učinkovitosti formule, Biothermovi su stručnjaci za klinička ispitivanja razvili novi protokol za procjenu neposrednih rezultata koje donosi Lift & Blur. Neovisni su ispitanici ocijenili da žene koje su koristile Blue Therapy Lift & Blur izgledaju ljepše i odmornije, s ublaženijim crtama lica.

Ekskluzivnim istraživanjem za Blue Therapy, stručnjaci iz Biothermovih istraživačkih laboratorija došli su do nevjerojatne spoznaje - 80% znakova starenja uzrokovano je vanjskim čimbenicima te ih je moguće izbjeći.

biotherm-blue-therapy-lift-and-blur

Ako je 20% znakova starenja kože neizbježno (riječ je o kronološkom starenju), sada ih možemo prikriti zahvaljujući Blue Therapy Ultra-Blur filleru. Ovaj ciljani tretman djeluje kao iznimno zaglađujući filler koji smanjuje bore i pore za potpuno nov, svjež izgled. Riječ je o naprednoj anti-aging formuli koja donosi kombinaciju trenutačnog optičkog efekta, zahvaljujući tehnologiji prikrivanja nepravilnosti i obnavljajućih svojstava Blue Retinola.

Ključ neposrednog postizanja anti-aging učinka s proizvodom Lift & Blur krije se u visokoučinkovitoj optičkoj tehnologiji, koja omogućuje raspršivanje svjetlosti na način da prikriva nepravilnosti i ujednačava ten, u trenu donoseći iznimne rezultate. Lice je zaglađeno, a nepravilnosti prikrivene neposredno nakon nanošenja. Poput prikaza kože u mekom fokusu, znakovi starenja kao što su bore, tamnija i neujednačena područja u trenu postaju prikriveni.

biotherm-blue-therapy-lift-and-blur

Krema Lift & Blur Uplifting daje savršenu i zategnutu kožu u trenu zahvaljujući moćnom djelovanju ekstrakta mikroalge, poznatog i pod nazivom 'Blue Retinol', s koncentracijom poput one u serumu, kombinirano je s optičkom tehnologijom za trenutačno zaglađivanje. Tekstura neposredno po nanošenju ublažava znakove starenja, u trenu pružajući mladolik izgled. Svakim danom prodire sve više u udubine na površini kože - bore djeluju zaglađeno, a koža zategnuto. Blue Retinol ima kombinirano djelovanje s aktivnim sastojcima koji učvršćuju i jačaju kožu te poboljšavaju njezin tonus.

Ekstrakti L.ochroleuca učvršćuju kožu i povećava njezinu gustoću, L’Oréalov patentom zaštićen dipeptid potiče proizvodnju elastina i sprječava njegovo propadanje, u cilju održavanja elastičnosti i gipkosti kože, a Life Plankton poboljšava prirodne funkcije i obrambene mehanizme kože, štiteći je od oksidacije.

Tekstura se u kontaktu s kožom pretvara u osvježavajuću, ugodnu emulziju s baršunastim, poput jastučića mekim finišem. Blurring polimeri u teksturi djeluju dvojako - prodiru u svaku udubinu na površini kože, istovremeno raspršujući svjetlost. Gelirajući agens sadržan u formuli lomi se pod prstima, ispuštajući kapljice vode i donoseći osjećaj svježine. Visoka razina agensa s omekšavajućim i ovlažavajućim svojstvima (emolijens) donosi njegujući učinak. Kod 98% žena koža u trenu postaje hidratizirana.

Nakon korištenja Blue Therapy Lift & Blur koža je mladolikija, ljepša, svježija i glatkija, s manje vidljivim borama i ujednačenijim tenom. Neposredno nakon nanošenja, crte lica djeluju znatno blaže, uz opći dojam samopouzdanja, a koža je blistavija.

Preporučena maloprodajna cijena Blue Therapy Lift & Blur kreme je 524 kune (50 ml), a fillera 312 kuna (30 ml).

Tags: krema, biotherm, blue, therapy, lift, blur, filler

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Savršena koža u trenu: Biotherm Blue Therapy Lift & Blur