Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Savršena zaštita od urbanog načina života: Shiseido Urban Environment UV Protection Cream Water Resistant

shiseido-urban-environment-uv-protectio-cream

Shiseido je uvijek pazio na zaštitu od štetnog UV zračenja, pa osim plave linije proizvoda za zaštitu od UV zračenja, odnedavno je na tržištu i bijela linija - Urban Environment UV Protection Cream Plus Water Resistant. Urban Environment UV Protection Cream Water Resistant lagane su dnevne kreme koje dolaze sa dva faktora - SPF 30 i SPF 50.

Pružaju izuzetnu hidrataciju i zaštitu od štetnih vanjskih utjecaja poput UV zraka, suhoće i zagađenja zraka te su savršena zaštita od urbanog načina života. Hidro-obnavljajući kompleks štiti kožu od oštećenja uzrokovanih UV zrakama, sprječava suhoću i preuranjeno starenje dok ekstrakt lista ružine jabuke štiti kožu od gradske oksidacije koje vodi do bora,  suhoće i opuštenosti kože.

Shiseido Urban Environment UV Protection Cream Water Resistant štite kožu od  UVA i UVB zraka sa snažnim UV obrambenim efektom, njihov hidratizirajući efekt koji traje 8 sati te štiti od vanjskih utjecaja koji isušuju kožu. Između ostalog, štiti od klime, zagađenja i ostalih gradskih oksidansa i direktno djeluje na zaštitu stanica kože od UV zraka i foto-starenja. Neprimjetno se miješa s kožom, bez bijelih tragova što ih čini idealnim bazama za make-up.

Preporučena maloprodajna cijena Shiseido Urban Environment UV Protection Cream Water Resistant dnevnih krema sa SPF 30 i SPF 50 je 300 kuna.

Tags: shiseido, zaštita, vodootporna

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Savršena zaštita od urbanog načina života: Shiseido Urban Environment UV Protection Cream Water Resistant