Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Serum bez kojeg lijepa koža ne može: Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II

estee-lauder-advanced-night-repair-serum

Kozmetička kuća Estée Lauder je bila prva kozmetička kuća  koja je još 1982. godine uvela noćnu njegu za oporavak kože u anti-age kategoriju i serum kao proizvod za oporavak kože. Lani je njihov revolucionarni serum Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II reformuliran i poboljšan novom formulom i više od 30 inovacija.

 

estee-lauder-advanced-night-repair-serum

Svake noći, naše stanice kože prolaze kroz prirodni proces purifikacije odnosno samočišćenja koji se zove katabolizacija. Znanstvenici iz labaratorija Estée Lauder su otkrili da je taj proces na vrhuncu tijekom noći kada stanice kože imaju sposobnost samočišćenja i izbacivanja viška nepotrebnih tvari te je tada proces obnavljanja stanica optimiziran. Nažalost s godinama, kako starimo, ova prirodna sposobnost kože za samočišćenjem se smanjuje. Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex ll sadrži revolucionarnu ChronoluxCB tehnologiju - ekskluzivnu tehnologiju koja popravlja i stapa moć sinkronizacije i moć purifikacije u jednoj formuli i na taj način maksimizira prirodni proces obnavljanja stanica kože noću.

Nedostatak sna dovodi do pojave prijevremenih znakova starenja. Znanstvenici iz labaratorija Estée Lauder u suradnji s vodećim sveučilištem, proveli su prvu kliničku studiju o utjecaju spavanja na kožu. Ova studija je pokazala da kroničan nedostatak sna može ubrzati pojavu prijevremenih znakova starenja kože kao što su ubrzana pojava finih linija/bora, sklonost gubitku vlage i dehidraciji kože i neujednačen ton kože.

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II  se koristi navečer na očišćenu kožu lica prije kreme. Dovoljno je nanijeti 5 kapi na cijelo lice.

Preporučena cijena Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II  seruma je 663 kune za pakiranje od 30 ml te 873 kune za pakiranje od 50 ml.

Tags: estée, lauder, serum

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Serum bez kojeg lijepa koža ne može: Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II