Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Serum koji uklanja sve tragove sa lica dok vi spavate: Estée Lauder Advanced Night Recovery Repair serum

Dosad je u svijetu prodano 3,8 milijuna bočica Estée Lauder Advanced Night Repair seruma, te se više od 7 bočica proda svake minute. Što li je toliko čudesno u ovom serumu kojeg nazivaju serumom za revolucionarni oporavak?

Svaki dan naša koža je izložena agresivnim utjecajima iz okoliša, slobodnim radikalima, smogu, sunčevom zračenju kao i emocionalim stresovim s kojim se susrećemo u životu. Sve to uzrokuje oštećenja stanice kože koja se mogu manifestirati kroz bore, dehidriranost te promjene pigmentacije.

 

Advanced Night Repair kolekcija

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex pruža kontinuiranu, sveobuhvatnu i optimalnu njegu za oporavak tijekom noći pomoću revolucionarne Chronolux™ tehnologije koja podupire prirodnu usklađenost obnove kože i proces zaštite kože u pravom trenutku. Svakodnevnim korištenjem pojačava prirodnu sposobnost kože da popravi posljedice nagomilanih oštećenja uzrokovanih UV zračenjem, pušenjem, zagađenjem iz okoliša te stresom svakodnevnog života.

S vremenom se vide rezultati u vidu značajnog smanjenja vidljivih znakova starenja, uključujući linije i bore, dehidraciju i diskoloraciju. Serum neutralizira do 90% slobodnih radikala prije nego što oštete kožu i njenu DNK. Redovitom upotrebom svake noći, serum pomaže kontinuirano popraviti oštećenja iz prošlosti uzrokovana štetnim utjecajima iz okoline prije nego postanu trajna.

Zahvaljujući visokoj koncentraciji hijaluronske kiseline i antioksidantima pomaže zadržavati vlagu u koži te na taj način stvara optimalno okruženje za obnovu. Dovoljno je svake večeri jednakomjerno nanijeti nekoliko kapi seruma na očišćeno lice i vrat. Nakon toga upotrijebite svoju regularnu noćnu kremu.

Advanced Night Repair Concentrate Recovery Boosting Treatment dramatično i intezivno pojačava prirodnu sposobnost kože da se obrani od svakodnevnog stresa, previše sunca, zagađenja, dehidracije kao i od trauma poput mikrodermoabrazije i kemijskih pilinga. Koristi se 21 uzastopnu noć, a nakon tretmana koža izgleda kao da je bila na odmoru – odmorna, napregnuta, glatka i primjetno zdravija. Preporuka je da se koristi nakon iznenadnih trauma kože, kao što dubinska dehidracija, nakon pretjeranog izlaganja suncu ili prije i poslije mikrodermoabrazije i kemijskih pilinga.

Tretman svaka 3-4 mjeseca. Nanesite 2 pune kapaljke na očišćeno lice i vrat svaku noć tijekom 21-og dana. Nakon toga nanesite svoju regularnu noćnu kremu.

Tretman prije i poslije postupka mikrodermoabrazije i kemijskih pilinga. Ukoliko idete na kozmetičke zahvate kao što su mikrodermoabrazija i kemijski pilinzi, serum koristite 1 tjedan prije postupka te još tjedna nakon.

 

Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex donosi istu dokazanu moć obnove i zaštite kao što je pruža i serum. Vidljivo smanjuje svaki znak starenja oko osjetljivog područja - fine linije i bore, otečenost, tamne podočnjake, dehidriranost i neujednačen ten kože.

 


Tags: lauder, serum

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Serum koji uklanja sve tragove sa lica dok vi spavate: Estée Lauder Advanced Night Recovery Repair serum