Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Sjaj sa zlatom za vječnu ljepotu: La Prairie Cellular Radiance kolekcija

a-prairie-radiance-emulsion

Znanstvenici u La Praire bili su inspirirani znanjem o zlatu koje se stoljećima koristilo za promicanje ljepote i zdravlja. Kao rezultat te inspiracije nastala je Cellular Radiance kolekcija koja vraća mladenačku čvrstoću i sjaj kože.

Mladenačka je koža svijetla, sjajna, živa sa unutarnjom svježinom, ali godine imaju tendenciju da daju sivilo tom sjaju. Da bi oponašali sjaj i svježinu mladenačke kože, La Prairie je kreirao anti-aging liniju koja potpomaže i potiče reflektirajuća svojstva kože, čineći ju osvjetljenom i osvježenom od trenutke primjene proizvoda. Linije, bore, i staračke pjege izgledaju umanjeno i smanjeno, boja i sastav kože se transformira, koža izgleda pomlađeno, čvršće i sjajnije kao da je naučilo tajnu mladosti.

U liniji se nalaze dvije krema – jedna za lice te druga za osjetljivo područje oko očiju, a nedavno je proširena i sa Cellular Radiance emulzijom SPF 30, serumom Pure Gold sa zlatnim česticama te svilenkastim gelom koji smanjuje i popunjava fine linije i bore.

Svaki od ovih proizvoda je tretmanski, daje vraća koži mladenački sjaj, a botanički ekstrakti dramatično poboljšavaju teksturu i elastičnost kože. U liniji je korišten i La Prairie ekskluzivni Cellular Complex koji pomaže u procesu prirodnog obnavljanja.

a-prairie-radiance-emulsion

CELLULAR RADIANCE EMULZIJA SPF 30

Cellular Radiance Emulzija SPF 30 sadrži čisto koloidno zlato, glavni sastojak Radiance kolekcije. Emulzija sa SPF 30 ima nova emulgator formula sa višeslojnim tekućim kristalima koji oponašaju strukturu kože i koji se sastoje iz sličnih komponenti kao koža. Na taj način koži daje izvanrednu sposobnost da dostavi hranjive sastojke kroz međustanične puteve.

Kvarcni kristali i reflektirajući pigmenti hvataju svjetlost iz okoline i reemitiraju je i tako ublažuju učinak oštre rasvjete, a čisto koloidno zlato pojačava i 'grije' učinak tih sjajnih materijala. Jedinstveni 'Brightening Complex' osvjetljava kožu i zabranjuje aktivnost enzima tirozinaze te daje koži UV zaštitu. U sastavu se nalaze i ekskluzivni zlatni peptidi koji povećavaju razinu kolagena, poboljšavaju elastičnost kože, daju vlagu i smanjuju bore. UVA/UVB zaštita i dragocjeni minerali štite vanjski sloj kože i pojačavaju stanični metabolizam. Ekstrakti biljaka crvene djeteline, papaje i crne cohosh pomažu zamijeniti ono što koža gubi starenjem. Poboljšavaju vitalnost, elastičnost i čvrstoću kože.

Preporučena maloprodajna cijena Cellular Radiance emulzije SPF 30 je 3.072 kune.

Tags: njega, sjaj, anti-age, prairie

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Sjaj sa zlatom za vječnu ljepotu: La Prairie Cellular Radiance kolekcija