Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Smijte se bez straha: Givenchy Smile'n Repair Firmness Expert Eye Care Roll-on

givenchy-smile-n-repair-firming

Givenchy linija Smile'n Repair, kako joj samo ime kaže, bori se protiv opuštene kože i mimičkih bora. Jedan od proizvoda u liniji je i roll-on za njegu područja oko očiju Smile'n Repair Firmness Expert Eye Care Roll-on.

Kako starimo, naša koža gubi elastičnost što postupno dovodi do pojave bora i opuštenosti. Kako godine prolaze, u nekom trenutku prestaje stvaranje elastina, a i razina kolagena se počinje postupno smanjivati ​​.

givenchy-smile-n-repair-firming

Givenchy Smile'n Repair Eye Care roll-on dizajniran je za osjetljivu kožu oko očiju, a teksture je laganog mliječnog seruma. Smanjuje natečenost oko očiju, tamne krugove, a postepeno smanjuje znakove starenja koje su najuočljivije na području oko očiju. Ako tražite tretman koji će učvrstiti područje oko očiju te se učinkovito boriti protiv natečenosti i tamnih kolutova. Osim što reducira natečenost i tamne kolutove, ostavlja zaglađenu i podatnu kožu na području oko očiju. Formula sa patentiranim Motioncorrect kompleksom, prolestin-peptidom i ekstraktom bijele vrbe vraća napetost koži i obnavlja joj elastičnost.

Roll-on aplikator ima funkciju drenaže okloočnog područja. Serum se nanosi na područje gornjeg kapka u ispod oka zaglađujućim pokretima, iznutra prema van. Potom se nježno, koristeći prste, utapkava iznutra prema vanjskom dijelu očiju. Kako bi spriječili opadanje donjih vjeđa nježno štipkati duž obrva i prostor između.

Cijena Givenchy Smile'n Repair Firmness Expert Eye Care Roll-on seruma je 414 kuna.

Tags: givenchy, oči, bore, smile'n

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Smijte se bez straha: Givenchy Smile'n Repair Firmness Expert Eye Care Roll-on