Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Snaga arganovih zrnaca udružena sa medom: Melvita Raskošni piling za tijelo Apicosma

melvita-raskosni-piling-za-tijelo-apicosma

Melvita je u liniji Apicosma kreirala idealan piling za tijelo koji spaja najnježnije sastojke u neodoljivo privlačan proizvod baršunaste teksture za suhu kožu - Raskošni piling za tijelo.

Sam naziv 'raskošni' obećava ultranježni piling za tijelo koji njeguje, štiti i hidratizira suhu kožu. U sastavu pilinga je med, pčelinji vosak i argan što ga čini idealnom kombinacijom za suhu i isušenu kožu.

No, bez obzira koji tip kože imate, vaša koža će vam biti zahvalna na nježnom, prirodnom i učinkovitom proizvodu. Nježna i mirisna njegujuća formula koja hrani, umiruje i čini glatkom čak i suhu kožu, ne ostavlja ravnodušnim nikoga.

Svilenkasto glatka tekstura pomoću nježnih kružnih pokreta pretvara se u bogatu kremastu pjenu. Pčelinji vosak i karite maslac stvaraju zaštitni hidratantni sloj koji je postojan i nakon ispiranja. Mljevena zrnca arganovih ljuski nježno odstranjuju odumrle kožne stanice i opet iznova otkrivaju prirodnu ljepotu vaše kože, a sinergija 3 vrste organskog meda hrane, obnavljaju i krijepe kožu.

Maloprodajna cijena Melvitinog Raskošnog pilinga za tijelo Apicosma je 169 kuna.

Tags: melvita, njega, tijelo, piling, argan

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Snaga arganovih zrnaca udružena sa medom: Melvita Raskošni piling za tijelo Apicosma