Ogledalo Online Beauty magazin

facebook twitter feed

Snaga i ljepota kamelije u zaštiti suhe kože: Chanel Hydra Beauty Nutrition

chanel-hydra-beauty-nutrition

 

Kamelija, simbol ljepote i sjaja i omiljeni cvijet Gabrielle Chanel bila je inspiracija za Hydra Beauty liniju proširenu sa novim proizvodima za njegu Chanel Hydra Beauty Nutrition.

Prkoseći zimi, kamelija cvjeta upravo u tom hladnom godišnjem dobu, hvaleći se na taj način svojom snagom, ljepotom i sposobnošću se sama i štiti od isušivanja i hladnoće dragocjenim voskom kojim su prekrivene njene latice. Chanel je upravo tu sposobnost ovog prekrasnog cvjeta prenio u novu Hydra Beauty Nutrition liniju za suhu kožu i time dopunio već poznatu Hydra Beauty liniju.

chanel-hydra-beauty-nutrition

Chanel Hydra Beauty Nutrition hranjiva i zaštitna krema za suhu kožu

Najveće zadovoljstvo suhoj koži od jutra do večeri, pružit će Hydra Beauty nutrition hranjiva i zaštitna krema koja reaktivira prirodnu hidratizaciju kože te kompenzira nedostatak lipida u istoj. Aktivna formula dragocjenog ulja kamelije stvara savršenu ravnotežu između hidratantnih tvari,  esencijalnih masnih kiselina i ceramida koji iznimno brzo umiruju kožu i lagano jačaju njenu strukturu. Štiti kožu lica od vanjskih utjecaja, smanjuje osjetljivost na dehidraciju i sprečava nakupljanje slobodnih radikala. Intenzivno hidratizira pružajući vašem licu mekoću, ljepotu, gipkost i sjaj. Ova bogata krema, nanosi se ujutro i/ili navečer poslije Hydra Beauty seruma ili samostalno. Dolazi u pakiranju od 50 ml a preporučena maloprodajna cijena je 547 kuna.

chanel-hydra-beauty-nutrition

Chanel Hydra Beauty Nutrition njega za usne

Chanel Hydra Beauty nutrition njega za usne je iznimno praktičan dodatak vašoj kozmetičkoj torbici. Kombinirajući hidratantne prednosti kamelije s njenim hranjivim i zaštitnim tvarima popust njenog dragocjenog ulja, Hydra Beauty nutrition njega za usne intenzivno hrani, obnavlja i štiti suhe i oštećene usne. Obogaćem esencijalnim masnim kiselinama i biljnim voskovima, obavija usne zaštitom i osjećajem ugode. Dolazi u pakiranju od 10 ml a preporučena maloprodajna cijena je 299 kuna.

Tags: chanel, krema, njega, usne, balzam, hidratacija

najčitanije

zadnji komentari

Boudoir Preparativa Snaga i ljepota kamelije u zaštiti suhe kože: Chanel Hydra Beauty Nutrition